Pre oblasť

    Návštevníci sa stretli s Daibau na veľtrhu stavebníctva CONECO RACIOENERGIA 2024, INCHEBA EXPO Bratislava

    Článok si prečítalo viac ako 1709+ používateľov
    V dňoch 20. až 23. marca sa na výstavisku INCHEBA EXPO v Bratislave uskutočnil Veľtrh stavebníctva CONECO RACIOENERGIA 2024. Na tomto jedinečnom podujatí, na ktorom sa zišlo množstvo vystavovateľov a návštevníkov, sa zúčastnila popredná  platforma v oblasti stavebníctva pôsobiaca na Slovensku, Daibau.
    Odborný článok 1709
    obľúbený
    daibau3

    Náš odborný tím Daibau predstavil návštevníkom početné výhody, ktoré platforma ponúka, a s veľkou radosťou odpovedal na všetky otázky. Počas týchto štyroch dní sme sa s nimi osobne stretli, porozprávali sme sa, vymenili si skúsenosti.

    Všetkých, ktorí potrebujú majstrov, sme poučili, ako ich môžu nájsť! Na našom stánku sa tiež dozvedeli ako môžu plánovať svoj projekt, zistiť, ako sa pohybujú ceny materiálov a služieb, aby si mohli lepšie naplánovať rozpočet.

    Nadviazali sme kontakty, komunikovali sme nielen s rôznymi zhotoviteľmi, ale aj s osobami, ktoré plánujú realizovať výstavbu a renováciu, a informovali sme ich o tom, ako môžu využiť našu platformu. Snažili sme sa ich spojiť k obojstrannej spokojnosti.

    Daibau - CONECO RACIOENERGIA

    Hľadáte dobrého majstra a nepodarilo sa vám navštíviť nás na veľtrhu?

    Nerobte si starosti. Ako viete, s Daibau vždy najjednoduchšie nájdete dobrých majstrov vo vašom okolí, a ak sa chcete vopred informovať o približných cenách pre váš konkrétny projekt, všetky informácie nájdete v našej kalkulačke priemerných cien. Už roky stojíme pri vás, keď hľadáte dobrých majstrov, nielen pred realizáciou projektu, ale aj po jeho realizácii.

    Daibau - INCHEBA EXPO Bratislava
    Stretnutie s Milankom Kolarskim, konateľom spoločnosti MPK Company, bolo priateľské

    Teraz sa vráťme k veľtrhu.

    Vo fókuse 43. CONECO RACIOENERGIA 2024 boli trvalo udržateľné riešenia, používanie ekologických materiálov, solárne systémy (fotovoltaika), izolácia zo slamy a výstavba domu z tohto materiálu. Prezentovali sa firmy zaoberajúce sa výstavbou montovaných domov a zrubov, ponúkali sa riešenia na zníženie spotreby energie, akými sú tepelné čerpadlá.

    Počas štyroch dní veľtrhu náš stánok navštívili mnohé spoločnosti, aby sa zaregistrovali na platforme Daibau a pridali sa k 14 000 zhotoviteľom, ktorí nám už roky dôverujú. Naučili sa, ako zveľadiť svoje podnikanie, osloviť serióznych klientov a vyniknúť na trhu svojou kvalitou. Potešili nás aj návštevy mnohých spokojných zhotoviteľov, ktorí sú na našej platforme zaregistrovaní a už roky úspešne vyhľadávajú klientov cez našu platformu.

    Novinka solarny panel veltrh stavebnictva

    Medzi spoločnosťami, ktoré sa počas veľtrhu zaregistrovali na našej platforme, je aj spoločnosť D&D Energy, ktorá sa zaoberá solárnymi systémami. Martin Dirga, predstaviteľ tejto spoločnosti, predstavil novinku pre tento rok: "V ponuke máme aj solárny panel s menovitým výkonom 580 W, ide o najväčší výkon, ktorý aktuálne na Slovensku je."

    Milanko Kolarski, konateľ spoločnosti MPK Company, ktorá sa zaoberá výstavbou a renováciou, vyjadril svoju spokojnosť s používaním našej platformy:

    "Platforma Daibau je veľmi skvelá, ľahké ovládanie, seriózni a super zamestnanci, super komunikácia! Môžete byť hrdí na svoj tím, ktorý sa zúčastnil na tomto veľtrhu. Je mi veľkým potešením byť súčasťou tejto platformy!"

    Či už hľadáte majstra alebo ste sami majster a hľadáte spoľahlivých klientov, náš zohraný tím  vám poskytne všetku podporu, ktorú potrebujete!

    Daibau - miesto skvelých majstrov

    Odborný článok 1709
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Ďalšie?

    Máme 149 realizátorov v oblasti Ďalšie
    10
    1

    Dominik Palenčár


    10
    10

    ProDevelop s.r.o


    7.5
    2

    Lukáš Polák - Marián Homola


    8.7
    25

    Ondrej Kačáni


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené