Pre oblasť

    Zhotovitelia, tešíme sa na Vás na veľtrhu stavebníctva CONECO RACIOENERGIA 2024

    Článok si prečítalo viac ako 1286+ používateľov
    Daibau, prvá platforma v oblasti stavebníctva na Slovensku, sa teší na Vás na veľtrhu stavebníctva CONECO RACIOENERGIA 2024, ktorý sa uskutoční od 20. do 23. marca na výstavisku INCHEBA EXPO v Bratislave. Náš Daibau tím Vám predstaví početné prednosti a výhody týkajúce sa Vášho ďalšieho podnikania.
    Novinky 1286
    obľúbený
    daibau2

    Na stánku v hale B.2 výstaviska INCHEBA EXPO BRATISLAVA Vám náš odborný tím poskytne všetky potrebné informácie a odpovie na všetky Vaše otázky. Bez ohľadu na to, či ste majster, majiteľ stavebnej firmy alebo ponúkate stavebný materiál, na našom stánku sa dozviete, ako môžete zlepšiť svoje podnikanie, osloviť serióznych klientov, s ktorými budete mať dlhodobú a úspešnú spoluprácu, vyniknúť na trhu so svojou kvalitou.

    Zhotovitelia, tešíme sa na Vás na veľtrhu stavebníctva: 20.-23.marec

    Daibau, prvá platforma v oblasti stavebníctva na Slovensku, ktorá pôsobí už v 15 krajinách, spája zhotoviteľov a objednávateľov, resp. všetkých, ktorí potrebujú majstrov, na obojstranný úžitok. S potešením môžeme povedať, že sme jednou z najväčších platforiem v oblasti stavebníctva v Európe s viac ako 150 000 registrovanými zhotoviteľmi, majstrami a remeselníkmi.

    Daibau - Incheba Expo Bratislava

    Pridajte sa k viac ako 13 000 slovenským zhotoviteľom, ktorí nám dali dôveru!

    Na našej platforme sa môžu zaregistrovať zhotovitelia vykonávajúci najrozličnejšie práce v oblasti stavebníctva – murári, elektrikári, stolári, maliari, obkladači, klampiari, dodávatelia a montéri tepelných čerpadiel... Je to skvelá príležitosť aj pre architektov, interiérových dizajnérov, geodetov, ktorí chcú zveľadiť svoju činnosť a získať viac zákazníkov. Platforma Daibau je aj pre tých, ktorí  poskytujú upratovacie služby bytových a nebytových priestorov, prepravu stavebného materiálu, vykonávajú sťahovanie, výškové práce, ponúkajú a montujú okná a dvere, vyrábajú nábytok na mieru. Platforma Daibau má viac ako 200 kategórií, ktoré zahŕňajú práce súvisiace s výstavbou, zariaďovaním interiéru a úpravou exteriéru, nevyhnutnými opravami.

    Daibau - Zhotovitelia

    Na našom stánku v hale B.2 Vám poskytneme všetky potrebné informácie. Náš profesionálny tím, ktorý dennodenne spolupracuje s majstrami Vás na tvári miesta zaregistruje, ak budete mať záujem byť súčasťou našej komunity.

    Všetky informácie o platforme sú dostupné na https://www.daibau.sk/pro. Tu si môžete zaregistrovať Vašu spoločnosť a vypočuť si skúsenosti našich spokojných užívateľov.
    INCHEBA EXPO BRATISLAVA
    INCHEBA EXPO BRATISLAVA

    Stovky a stovky zákazníkov, ktorí zadali dopyty, pretože hľadajú zhotoviteľov, majstrov a poskytovateľov služieb, čakajú na Vašu odpoveď! Platforma Daibau je aj vynikajúcim riešením, ak chcete, aby meno Vašej spoločnosti bolo uznávané pre spoľahlivosť, a dobré slovo o kvalite Vašej práce sa šírilo široko-ďaleko. Ak chcete dať vedieť o sebe svojim potenciálnym zákazníkom, na veľtrhu budú aj členovia nášho tímu, ktorí majú na starosti úspešné reklamné kampane na platforme Daibau v celom regióne. Už roky úspešne spolupracujeme s niektorými najväčšími značkami v oblasti stavebníctva v regióne, akými sú: Baumit, Viessmann, Henkel, Ceresit, Knauf Insulation, Wurth, Wienerberger, Velux, Fibran a ďalšie.

    Na https://www.daibau.sk/pro môžete zaregistrovať svoju firmu a prečítať si skúsenosti našich spokojných užívateľov. Podrobnejšie informácie na Vás čakajú na našom stánku v hale B.2 výstaviska INCHEBA EXPO v Bratislave. Tešíme sa na Vás!

    Novinky 1286
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Ďalšie?

    Máme 149 realizátorov v oblasti Ďalšie
    8.8
    0

    GAMAX stav s. r. o.


    10
    2

    REFISTAV - TRADE s.r.o.


    9.6
    0

    Andrej Bezák


    8.7
    0

    René Rusnák- Rebel bez príčiny


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené