Pre oblasť

    Štýlové inšpirácie, rady a nápady na pekné bývanie

    Veľtrh nábytku MODDOM v bratislavskej Inchebe je ideálnou možnosťou porovnať ponuku viacerých výrobcov a predajcov a využiť výhodné zľavy. Ak plánujete zariaďovať svoj dom či byt, zaujímate sa o aktuálne trendy, alebo chcete svoj interiér skrášliť a oživiť doplnkami, nemali by ste vynechať veľtrh nábytku MODDOM, ktorý štartuje už 18. októbra v bratislavskej Inchebe. Počas piatich dní – až do nedele 22. októbra – sa vám predstavia domáci aj zahraniční výrobcovia a predajcovia nábytku a doplnkov pre zariadenie interiéru, ale aj vonkajších priestorov ako sú terasy či zimné záhrady. V období poznačenom zvyšovaním cien určite dobre padnú zľavy, ktoré viacerí vystavovatelia ponúkajú len pri príležitosti veľtrhu.
    Novinky 402
    moddom

    Zaspávajte s dobrým pocitom

    Ľahnúť si po dlhom a vyčerpávajúcom dni do postele a zregenerovať sa osviežujúcim spánkom je na nezaplatenie. Na veľtrhu MODDOM nebude chýbať široké zastúpenie postelí a matracov, vďaka ktorým bude spánok ešte príjemnejší. Je všeobecne známe, že levanduľa má upokojujúce účinky, čo si do zreteľa vzali aj výrobcovia matracov. V ponuke tak objavíte napríklad matrac s penou s obsahom esenciálneho levanduľového oleja či s rovnako liečivou kamilkou. Zišla by sa vám nová posteľ? V ostatej dobe sú moderné čalúnené kúsky, ktoré interiéru dodávajú nádych hotelového luxusu, a zároveň pridávajú interiéru na útulnosti. Príďte si vybrať na MODDOM tú svoju!

    veltrh-moddom.jpg

    Dizajnové stoly pre výnimočný interiér

    Jedálenský stôl je považovaný za jeden z najdôležitejších kusov nábytku v domácnosti. Či už sú to rýchle raňajky v zhone, sviatočný obed alebo niekoľkochodová večera s priateľmi, stôl je miestom, pri ktorom sa „deje život“. Na veľtrhu MODDOM si budete môcť vybrať nielen jednoduchšie a praktické stoly, ale aj tie dizajnové a luxusné. Napríklad atypické výrezy stredového podnožia stola MAESTY sa rozhodne stanú stredobodom celého interiéru.

    Sedacie súpravy do každého priestoru

    Nájsť tú správnu sedaciu súpravu je niekedy poriadna výzva. Interiéry majú svoje parametre, do ktorých je potrebné sa vtesnať a zároveň dosiahnuť, aby sedačka ladila so zvyšným nábytkom. Vďaka ponuke na veľtrhu si v Inchebe budete môcť navoliť rozmery, farby a poťahy, ktoré vám vyhovujú – či už potrebujete sedačku do garsónky alebo veľkého rodinného domu.

    moddom-CONECO RACIOENERGIA 2023.jpg

    Keď sa fantázii medze nekladú

    Kvalitný nábytok a bytové doplnky vyrobené ručne v Indii v limitovanom množstve, z drevín ako palisander, americký dub či teak, vlnené koberce, nádherné krištáľové lustre alebo závesy z výnimočných látok, ktoré navyše môžu byť aj nehorľavé či antibakteriálne. Novinka – záves HARALD v trendy šedej farbe s florálnym vzorom je na dotyk mäkkučký ako bavlna, ale vyrobený z polyesteru kvôli lepšej údržbe. Alebo dáte prednosť zlatému závesu VEUTTO? Na veľtrhu môžete popustiť uzdu svojej fantázii, alebo sa poradiť s odborníkmi, ktoré riešenie je pre vás a vaše bývanie to najvhodnejšie. Istota je, že váš domov bude jedinečný a originálny.

    coneco-racioenergia2023.jpg

    Súčasťou veľtrhu MODDOM bude už tradične aj výstava výtvarného umenia ART. V poradí 27. medzinárodný veľtrh nábytku, bytových doplnkov a interiérového dizajnu zaplní bratislavskú Inchebu od 18. do 22. októbra. Viac informácií nájdete na www.incheba.sk

    Novinky 402
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Ďalšie?

    Máme 149 realizátorov v oblasti Ďalšie
    9.6
    0

    Andrej Bezák


    10
    10

    Matúš Smolar


    7.5
    2

    Lukáš Polák - Marián Homola


    9.8
    0

    Jakama Green Energy


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené