Pre oblasť
     ABC STAVEBNÍCTVA-ZÁHRADA

    MODDOM ukáže nadčasovosť, udržateľnosť a úsporu energií

    Článok si prečítalo viac ako 887+ používateľov
    Od 19. do 23. októbra 2022 bude bratislavská Incheba patriť nábytku a bývaniu. Obľúbený veľtrh MODDOM počas piatich dní predstaví aktuálne trendy v interiéroch, medzi ktoré patria čisté línie a farby, dizajnové kúsky, prírodné materiály a s nimi spojená nadčasovosť a udržateľnosť. Pozornosť bude venovaná aj téme úspory energií.
    Novinky 887
    moddom veltrh nabytku

    MODDOM prinesie výber nábytku a doplnkov do interiéru, ale napríklad aj na terasy či záhrady. Portfólio slovenských aj zahraničných výrobcov či predajcov bude nielen odrážať súčasné trendy, ale prinesie aj „večné“ dizajny, vďaka čomu si budete môcť svoje bývanie zariadiť podľa svojich predstáv. Jedným z trendov sú napríklad prírodné materiály ako drevo, kameň, koža a ďalšie, ktoré majú pozitívny vplyv na naše zdravie a sú synonymom kvality a trvácnosti. Stoly, stoličky a postele z masívneho dreva, veľký výber kožených sedačiek a matracov s využitím prírodných materiálov, parkety, ale napríklad aj krištáľové lustre a mnoho ďalších možností pre zariaďovanie nájdete práve na veľtrhu MODDOM.

    Nekontrolovateľný rast cien energií na burze a k tomu nezvyčajne chladná jeseň sú hlavné dôvody, pre ktoré sa mnoho ľudí zamýšľa nad možnosťami, ako ušetriť na kúrení a stále sa pritom cítiť komfortne. Ak sa chcete inšpirovať a poradiť, na MODDOMe nájdete krby, krbové kachle, špeciálne kozuby pre terasy či zimné záhrady, tepelné čerpadlá, ale aj dizajnové radiátory či závesy a ďalšie možnosti tienenia okien, ktoré vám rovnako pomôžu šetriť.

    Vďaka komplexnej ponuke, množstvu inšpirácií a pomoci odborníkov objavíte tie správne riešenia, ktoré vám pomôžu ku kvalitnému bývaniu.

    Zároveň v piatok a sobotu 21. a 22. októbra môžete zavítať aj na kozmetický veľtrh INTERBEAUTY, kde na vás čaká výber produktov pre starostlivosť o pleť, telo a vlasy, poradenstvo a k tomu množstvo atraktívnych exhibícií: Zlaté nožnice 2022, Majstrovstvá SR v maľovaní na tvár Body Art 2022, Medzinárodný BEAUTY festival 2022 – Súťaž v aplikácii umelých mihalníc Gold Lashes, Zlaté ruky Slovenskej republiky Brilliant Nails a Zmenáreň naživo.

    Viac informácií na www.incheba.sk

    Novinky 887
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Ďalšie?

    Máme 149 realizátorov v oblasti Ďalšie
    8.6
    0

    Renata Rácova


    9.6
    0

    Andrej Bezák


    9.2
    0

    Roman Strelník - STAVSET


    10
    1

    VERTIKAL LINE s.r.o.


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené