Pre oblasť

    Tešíme sa na Vás na veľtrhu CONECO RACIOENERGIA 2024!

    Článok si prečítalo viac ako 608+ používateľov
    Na veľtrhu stavebníctva CONECO RACIOENERGIA 2024, ktorý sa uskutoční od 20. do 23. marca na výstavisku INCHEBA EXPO v Bratislave, bude na Vás čakať aj tím Daibau, ktorý odpovie na všetky Vaše otázky a predstaví všetky výhody používania našej platformy.
    Odborný článok 608
    obľúbený
    veltrh stavebnictva coneco

    Na stánku v hale B.2 výstaviska INCHEBA EXPO BRATISLAVA Vám náš odborný tím poskytne všetky potrebné informácie a odpovie na všetky Vaše otázky. Ako už viete, s Daibau vždy nájdete dobrých majstrov najjednoduchším spôsobom. Teraz je výborná príležitosť stretnúť a porozprávať sa osobne.

    Daibau, jedna z najväčších stavebných platforiem v Európe s viac ako 150 000 registrovanými zhotoviteľmi, majstrami a remeselníkmi.

    Daibau, prvá platforma v oblasti stavebníctva na Slovensku, ktorá pôsobí už v 15 krajinách, spája zhotoviteľov a objednávateľov, resp. všetkých, ktorí potrebujú majstrov.

    Určite ste sa stretli s nasledujúcou situáciou: potrebujete majstra, ktorý Vám vystavia obytný alebo nebytový priestor, pomôže Vám s jeho renováciou presne podľa vašich predstáv alebo zrealizuje konkrétnu opravu, no neviete nájsť zhotoviteľa, ktorý je voľný, resp. nemá iné zákazky v čase, keď ho potrebujete, alebo v mieste, kde bývate/pracujete, nemôžete nájsť dobrého a spoľahlivého majstra. Na našom stánku v hale B.2 výstaviska INCHEBA EXPO BRATISLAVA Vám môžeme pomôcť s vyhľadávaním spoľahlivého majstra – jednoducho a s úsmevom!

    veltrh-stavebnictva-coneco-racioenergia.jpg
    INCHEBA EXPO BRATISLAVA
    Pridajte sa k viac ako 13 000 slovenským dodávateľom, ktorí nám dali dôveru!

    Dozviete sa tiež, ako si môžete naplánovať svoj projekt, t. j. pozrieť si orientačné ceny materiálov a služieb a lepšie si usporiadať rozpočet. Mnoho ďalších tipov, sugescií, inšpirácií čaká na Vás na našom stánku. Navštívte nás od 20. do 23. marca. Tešíme sa na Vás!

    Odborný článok 608
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Ďalšie?

    Máme 149 realizátorov v oblasti Architekt, architektúra
    7.5
    2

    Lukáš Polák - Marián Homola


    10
    1

    KEbag, s.r.o.


    10
    0

    MAPEKA s.r.o.


    9.2
    0

    Roman Strelník - STAVSET


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené