Pre oblasť

    Plastové vchodové dvere

    Článok si prečítalo viac ako 1290+ používateľov
    Vchodové dvere sú vstupnou bránou a vizitkou každého príbytku. Dôležitý je aj estetický aspekt – vchodové dvere by mali byť v súlade s fasádou. Pri výbere vchodových dverí je najdôležitejšie, aby boli bezpečné, odolné voči poveternostným vplyvom, energeticky účinné a kvalitné. Takéto vchodové dvere zanechávajú dobrý dojem na návštevníkov nášho domu.
    Odborný článok 1290
    plastove vchodove dvere
    Máme 689 realizátorov v oblasti Plastové vchodové dvere:

    1. Výhody plastových vchodových dverí

    V minulosti došlo k veľkému nárastu používania plastu na stavebné účely. Plast (PVC) nás zaujal, pretože nám poskytuje veľké, takmer neobmedzené možnosti pri navrhovaní okien a dverí, resp. nábytku. Ak sa rozhodneme pre plastové vchodové dvere, máme k dispozícii rozmanitý výber tvarov, farieb a vzorov. Hrúbka jednotlivých vchodových dverí sa líši podľa ich energetickej triedy, zvukovej izolácie a pevnosti.

    Každý by chcel mať na svojom príbytku okná a dvere, ktoré by sa ľahko udržiavali a mali vysokú životnosť. Do tejto skupiny výrobkov jednoznačne patria plastové vchodové dvere, ktoré sú odolné proti UV žiareniu, teplotným výkyvom, vlhkosti, sú nehorľavé a dajú sa recyklovať. Je potrebné poznamenať, že plastové vchodové dvere sú v porovnaní s inými materiálmi, napr. s masívnym drevom, lacnejšie.

    2. Nevýhody plastových vchodových dverí

    Plast je jedným z materiálov, ktorý často obsahuje zdravotne závadné prímesi. Napriek zárukám, že toleruje zmeny teploty, to tak nie je. Pokiaľ na plastové vchodové dvere každý deň priamo svieti slnko, môžeme očakávať ich prehnutie a horšie tesnenie.

    3. Na čo prihliadať pri kúpe plastových vchodových dverí?

    Pri kúpe plastových vchodových dverí určite netreba podceňovať bezpečnosť (dôležité je, aby vás dvere chránili pred vlámaním), ale je potrebné brať do úvahy aj ďalšie zásadné vlastnosti dverí (musia byť stabilné a pevné). V každom prípade je potrebné sa pred zakúpením informovať o podmienkach a rozsahu záruky na plastové vchodové dvere.

    4. Cena plastových vchodových dverí

    Cena plastových vchodových ​​dverí je závislá od tepelnej a zvukovej priepustnosti, veľkosti dverí, podielu zasklenia, výrobcu a použitia dodatočných prvkov pri prevedení, ako je nadsvetlík, bočný svetlík, elektronické otváranie atď. Za jednoduché vchodové dvere z plastu s rozmermi 200 cm ×100 cm zaplatíte 250 až 750 EUR/kus.

    Aby ste sa dozvedeli presnú cenu pošlite dopyt našim overeným dodávateľom plastových vchodových dverí, a tak dostanete viacero ponúk. 

    Odborný článok 1290
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Plastové vchodové dvere?

    Máme 689 realizátorov v oblasti Plastové vchodové dvere:

    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    HĽADÁME V LOKALITE
    BEZ PROVÍZIÍ
    Máme 689 realizátorov v oblasti Plastové vchodové dvere
    9.5
    0

    THERMOLUX, spol. s r.o


    10
    1

    TEAMPLAST SK, s.r.o.


    10
    2

    REFISTAV - TRADE s.r.o.


    10
    4

    GAMEX - okná a dvere


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené