Pre oblasť

    Strojové omietky cena

    Koľko stojí strojová omietka? Strojové nanášanie omietky je rýchlejšie, lacnejšie a rovnako kvalitné ako ručné nanášanie omietky. Cena za dodávku materiálu a nanesenie strojovej omietky na steny a strop je 7 až 9 EUR/m2. Po dohode so zhotoviteľom, budete mať omietnuté v priebehu niekoľkých dní, ale dobrí zhotovitelia strojových omietok sú veľmi vyťažení, preto im čím skôr zavolajte a požiadajte ich o cenovú ponuku, najmä ak ide o plochy menšie ako 50 m2.

    Komu zveriť vyhotovenie strojovej omietky? Pošlite dopyt vhodným a ohodnoteným zhotoviteľom strojových omietok vo vašom okolí – zadarmo a nezáväzne! Stačí vyplniť formulár nižšie.

    Požiadajte o ponuku:
    Odošli dopyt

    Cena za strojové omietky


    Náklady na strojové omietky. Náklady na dodávku materiálu a výrobu strojových omietok na stenách alebo stropoch.

    7.00 €/m2

    VEĽMI NÍZKA CENA
    €/m2

    STREDNÁ CENA
    9.00 €/m2

    NAJVYŠŠIA CENA
    CHCEM PONUKU OD POSKYTOVATEĽOV

    OSTATNÉ CENY ZA Strojové omietky

    Vaše množstvo

    jednotka

    orientačná cena

    Vaša cena

    Strojová omietka, vápenná omietka 1,5 cm, hladká

    Cena za omietku vápennú strojovú omietku hrúbky 1,5 cm s presnosťou vyhladenia + - 0,5 cm / 2 m bez potrebného vyhladenia.


    m2

    €/m2

    Strojová omietka, dvojvrstvová vápenno-cementová omietka 1,5 cm, hladká

    Cena za dvojvrstvovú vápenno-cementovú strojovú omietku hrubú 1,5 cm s presnosťou vyhladenia + - 0,5 cm / 2 m bez potrebného vyhladenia.


    m2

    €/m2

    Strojová omietka, sadrovo-cementová jednovrstvová omietka bez filcu pre neskoršie tmelenie a vyhladenie


    m2

    €/m2

    Ochrana povrchov a vstavaného nábytku

    Ochrana neomietnutých povrchov a vsavaného nábytku pomocou krepových pásiek a PE fólie.


    m2

    €/m2

    Stavebné lešeieí

    Montáž a demontáž fasádneho lešenia pre max. 60 dní do výšky 10,00 m so všetkými potrebnými prácami a vypracovaním plánu lešenia.


    m2

    €/m2

    Strojové sadrovo-vápenné omietky

    Výroba strojovej sadrovo-vápennej omietky s hrúbkou 1,5 cm na tehlové steny a AB steny. Presné vyhladenie + - 0,5 cm / 2 m. Bez potrebného vyhladzovania.


    m2

    €/m2

    Strojové vápennocementové omietky

    Výroba vápennocementovej omietky o hrúbke 1,5 cm na tehlovýché steny a AB steny. Presné vyhladenie + - 0,5 cm / 2 m. Bez potrebného vyhladzovania.


    m2

    €/m2

    Vyrovnávanie stien

    Vyrovnávanie trhlín a iných nepravidelností. Výroba vápennocementovej omietky Baumit UNICO 15 ako vyrovnávacej vrstvy o hrúbke 0 - 5 cm.


    m2

    €/m2

    SPOLU:
    Poslať dopyt >

    Ako ste využili tieto informácie?

    Strojové omietky - všetko, čo potrebujete vedieť

    1. Čo potrebujeme vedieť o strojových omietkach?

    Strojové omietky stien sú všeobecne lacnejšie a rýchlejšie ako ručné omietky, najmä pokiaľ ide o väčšie plochy
    Strojové omietky stien sú všeobecne lacnejšie a rýchlejšie ako ručné omietky, najmä pokiaľ ide o väčšie plochy

    1.1 Čo je to omietka?

    Omietka je konečná vrstva, ktorá sa nanáša na steny v posledných fázach výstavby. Môže byť aplikovaná na steny vnútri aj zvonka budovy. Okrem toho, že omietky poskytujú dodatočnú ochranu tehlovým alebo betónovým stenám, sa za omietkou skrývajú aj všetky elektrické a technické inštalácie v budove. Omietka tiež esteticky zakrýva rôzne nerovnosti, praskliny a vydutia, čím zaisťuje krásny vzhľad stien. Na omietky používame rôzne zmesi malty, ktoré je možné nanášať rôznymi nástrojmi a mnohými technikami, tak aby sme dosiahli estetický vzhľad. Konečný vzhľad omietky závisí od zvolenej zmesi, nástroja a techniky omietania.

    1.2 Ručné alebo strojové omietky?

    Klasické ručné omietky sú precíznou a náročnou prácou, ktorá si vyžaduje skúseného majstra. Preto je strojové omietanie stien zvyčajne lacnejšie ako ručné. Pri strojovom omietaní sa navyše zvyčajne používa zmes, ktora vo svojom zložení neobsahuje cementové pojivá. Malta bez cementu sa ľahšie prispôsobuje rôznym fyzikálnym vlastnostiam stavby. Aj z časového hľadiska sa strojové omietky vyrábajú oveľa rýchlejšie ako ručné omietky, najmä ak sú steny budovy rovné a povrchy sú veľké alebo rozsiahle. To samozrejme predstavuje aj finančnú úsporu. Ak je stien menej, kvôli všetkým prípravám potrebným pre strojovú technológiu sa finančný výpočet úspor prenáša na ručné omietky.

    2. Výber dodávateľov

    Na výrobu omietky si vyberte skúseného a osvedčeného dodávateľa. Nájdete ho pomocou rodiny a priateľov alebo na základe dobrých referencií. Spoľahlivých dodávateľov tiež nájdete na webovom portáli DaiBau, kde tiež nájdete recenzie a názory mnohých používateľov, ktorí už s dodávateľom spolupracovali. Odporúčame vám kontaktovať vybraného dodávateľa a požiadať ho o ponuku dostatočne skoro, pretože dobrí dodávatelia sú zvyčajne dosť vyťažení. Platí to najmä vtedy, ak chcete omietnuť menšie plochy do 50 m2. Po dohodnutí termínu so zhotoviteľom je možné omietku dokončiť za pár dní. Bude užitočné dohodnúť sa s dodávateľom, ak si vopred odpoviete na nasledujúce otázky:

    Je budova nová alebo zrekonštruovaná?
    Typ povrchov, ktoré by ste chceli omietnuť (steny, steny, stropy, betóny, tehly ...?
    Množstvo potrebných parapetov?
    Typ požadovanej omietky (omietka, cement, vápno - cement, ...)?
    Aký je požadovaný konečný povrch (jemný, hladký, drsný ...)?
    Potrebujete tiež omietnuť inštalačné kanály? Odhadované množstvo?

    3. Druhy strojových omietok

    Pri strojovom nanášaní omietky sa dosahuje rovnomernejšie nanášanie ako pri ručnom nanášaní. Neustálym miešaním materiálu sa tiež stáva homogénnejším. Vyhýbame sa otvorom a viditeľným stopám po zaplátaní a dosiahneme tým krajší výsledný vzhľad. Vzhľad, tepelná a zvuková izolácia omietky však závisia aj od maltovej zmesi, ktorú si zvolíme. Nasleduje niekoľko najčastejšie používaných zmesí omietok.

    3.1 Vápenno-cementová strojná omietka

    Drsnejší vzhľad omietky, ktorý pripomína ručne vyrobenú omietku, sa dosahuje vápenno-cementovou strojovou omietkou. Tento typ omietky je vhodný aj do vlhkejších miestností a na fasády, pretože je tvrdší a odolnejší voči nárazom. Dobre odoláva rôznym zaťaženiam.

    3.2 Vápenná strojná omietka

    Hladšia a jemnejšia, ale na druhej strane aj jemnejšia je strojová omietka zo zmesi sadry a vápna. Je vhodná na omietanie vnútorných stien iba v miestnostiach, kde nie je vlhkosť. Tento typ omietky sa neodporúča nanášať do kúpeľne, suterénu a iných vlhkých miestností.

    3.3 Tepelnoizolačná strojová omietka

    Zmes omietky so zmiešanými izolačnými látkami, ako sú keramzit, má tepelnoizolačný účinok. Tento typ omietky je možné nanášať aj mechanicky.

    3.4 Plastová omietka

    Takzvaná plastová omietka sa namiesto cementu vyrába akrylovými a podobnými spojivami. Vďaka nim je ľahké dosiahnuť krásny a hladký vzhľad. Má však aj horšiu stránku, pretože je zle priepustná pre vzduch v dôsledku umelých vlákien a stena pod ňou nedýcha.

    3.5 Hlinená omietka

    Špeciálnym typom omietky je hlinená omietka. Hlina je samozrejme úplne prírodný materiál, vďaka ktorému je klíma v miestnostiach s takouto omietkou zdravá. Toto je najprirodzenejšia a najekologickejšia verzia omietky, ktorú je možné nanášať aj mechanicky.

    4. Proces výroby strojných omietok

    4.1 Omietacie stroje

    Inštaláciu stenovej a stropnej omietky je možné uľahčiť zapožičaním alebo prenajatím omietacieho stroja v niektorých obchodoch so stavebným materiálom. Existuje niekoľko druhov omietacích strojov. Niektoré sú univerzálne a je možné ich použiť na akýkoľvek typ omietky, zatiaľ čo iné sa špecializujú iba na určité druhy omietok. Stroj je ručne plnený hotovou suchou zmesou, ktorú kúpime v obchode. V prístroji sa iba toto zmieša s príslušným množstvom vody, kým nevznikne rovnomerná, homogénna, vlhká malta. Omietky na strojové a ručné nanášanie majú veľmi podobné zloženie. Rozdiel je v tom, že strojná aplikačná zmes má menší granulát piesku a málo prísad potrebných pre strojovú aplikáciu.

    4.2 Správne pripravený podklad

    V prípade rôznych puklín a ďalších nepravidelností na stene, je nutné ich najskôr odstrániť resp. vyhladiť. Najskôr odstráňte všetky porušené časti tehál. Uvoľnené alebo slabo lepené tehly sa musia spevniť. Na vystuženie sa môže použiť ochranná sieťovina, najmä v prípade steny z niekoľkých rôznych materiálov. Všetky povrchy musia byť pred omietnutím pevné a suché. Na rozdiel od ručného omietania nie sú povrchy predbežne natreté základným náterom.

    4.3 Aplikácia omietky

    Podklad sa aplikuje vždy dvakrát. Prvá vrstva sa nastrieka pištoľou vodorovne do hrúbky 25 mm. Druhá vrstva rovnako hrubého pásu sa nanáša zvisle na prvú. Je dôležité, aby prvá vrstva pred aplikáciou druhej úplne vyschla. Pri nanášaní druhej vrstvy dbajte na to, aby bola štruktúra čo najrovnomernejšia. Po vytvrdnutí omietky je možné ju ošetrovať rovnako ako ručnú omietku.

    daibau.sk, pomôžeme Vám s odhadom investície a výberom dodávateľa pre Váš Dom



    CHCEM PONUKU OD POSKYTOVATEĽOV
    Posledné zverejnené dopyty

    Sadrove omietky

    Dobrý deň prajem

    Potrebujeme niekoho na omietky
    Ide o bungalov vo Zvolene, potery a sadrokraton su hotove, sadrokartonovy strop je zrealizovany kvoli udrzaniu konstantnej teploty v dome, pocasie je uz chladne. Inak to nejde zabezpecit. Stavba je nachystana a uzavreta. Istic 40A je pripraveny.
    Poprosím skontaktovať 10800 € do 18000 €

    ........

    Strojové omietky

    Potrebujem majstra zhotoviť strojové omietky pre novostavbu z porfixu , 400 m2. 4950 € do 8250 €

    ........

    Strojové omietky

    Potrebujem majstra pre strojové omietky v 2 podlažnej stavbe, cca 290m2 stierkovaných stien. 3420 € do 5700 €

    ........

    CHCEM PONUKU OD POSKYTOVATEĽOV





    Cena, Omietnuť hrubú stavbu zvnútra 2 miestnosti, 2x60 m2 (výška 2,5m)
    Strojové omietky, Mýto pod Ďumbierom

    1530 € do 2550 €

    Cena, Strojove omietky do interiéru, cca 140 m2, cca 500 m2
    Strojové omietky, Piešťany

    7650 € do 12750 €

    Cena, Strojová sanačná jadrová omietka v pivnici, 180 m2
    Strojové omietky, Ľubotice

    2250 € do 3750 €

    Cena, Strojové omietky, 280 m2
    Strojové omietky, Zubák

    3600 € do 6000 €

    Cena, Vapennocementová strojová omietka, 720 m2
    Strojové omietky, Kalinkovo

    8550 € do 14250 €

    Cena, Vápenno cementová omietka pre novostavbu z Porfixu, 400-450 m2
    Strojové omietky, Spišské Vlachy

    5400 € do 9000 €

    Cena, Striekane omietky, 650 m2
    Strojové omietky, Semerovo

    8100 € do 13500 €

    Cena, Sadrové strojové omietky, 532 m2
    Strojové omietky, Prešov

    6750 € do 11250 €

    Cena, Cementovo - vápenné omietky do rodinného domu, 350 m2
    Strojové omietky, Žilina

    4320 € do 7200 €

    Cena, Sadrové strojové omietky so sieťkou, 380 m2
    Strojové omietky, Vyšná Slaná

    4500 € do 7500 €

    Cena, Interierove strojove omietky, 78 m2
    Strojové omietky, Levice

    1080 € do 1800 €

    Cena, Omietky a potery na chate s plochou 74m2 v lokalite Dolná Súča, omietky cca 250 m2, poter 74 m2
    Strojové omietky, Trenčín

    4500 € do 7500 €

    Cena, Strojové omietky, 560 m2
    Strojové omietky, Nové Mesto nad Váhom

    6750 € do 11250 €

    Cena, Sadrove strojové omietky, 366 m2 steny, 65 m2 stropy
    Strojové omietky, Záhorie

    5400 € do 9000 €

    Cena, Hľadám dodávateľa na hladke omietky do novostavby, 400 m2
    Strojové omietky, Bánovce nad Bebravou

    7200 € do 12000 €

    Cena, Strojové vápenno-cementové omietky, cca 550 m2
    Strojové omietky, Beluša

    4950 € do 8250 €

    Cena, Striekanu sádrovu omietku, tehly 242,0 m2,beton.strop 28,0 m2
    Strojové omietky, Trenčianska Turná

    3600 € do 6000 €

    Cena, Strojove omietky, 300 m2
    Strojové omietky, Levice

    4050 € do 6750 €

    Cena, Omietnutie celeho interieru domu, 300 m²
    Strojové omietky, Markuška

    3780 € do 6300 €

    Cena, Hrubé omietnutie zadnej steny staršieho domu cca 25x3m, 75 m2
    Strojové omietky, Lučenec

    1170 € do 1950 €

    Cena, Sadrová strojová omietka, 220 m2
    Strojové omietky, Orávka

    2700 € do 4500 €

    Cena, Strojové omietky v tehlovom dome, 80 m2
    Strojové omietky, Bratislava

    1350 € do 2250 €

    Cena, Strojové omietky, anhydritový poter, 400m2 + 120m2
    Strojové omietky, Kubrá

    9900 € do 16500 €

    Cena, Strojove omitky - jadrová omítka + štuk. Termin realizace kveten., 700m2
    Strojové omietky, Holíč

    10800 € do 18000 €

    Cena, Zhotovenie sadrovych omietok, 143m2
    Strojové omietky, Žiar nad Hronom

    1440 € do 2400 €

    Cena, Omietka na nastavený RD 306m2 z porfixu, 306m2
    Strojové omietky, Janíky

    3600 € do 6000 €

    Cena, Sadrové strojové omietky, 550 m2
    Strojové omietky, Zborov

    6750 € do 11250 €

    Cena, Omietky interiér a exteriér, 2677.5 m2, exteriér 2328.725 m2
    Strojové omietky, Partizánske

    72000 € do 120000 €

    Cena, Strojove sadrove omietky, 250 m2
    Strojové omietky, Trnava

    3150 € do 5250 €

    Cena, Vnútorné strojové omietky, 600 m2
    Strojové omietky, Nové Mesto nad Váhom

    7200 € do 12000 €

    Cena, Strojové omietky, Cca 1000 m2
    Strojové omietky, Mútne

    11700 € do 19500 €

    Cena, Vápencovo-cementové omietky, na rozlohu 460m2, 460 m2
    Strojové omietky, Malá Lehota

    5400 € do 9000 €

    Cena, Strojové omietky, vapenno cementová do wellness, 550 m2 ale to je hrubý odhad
    Strojové omietky, Jalovec

    6750 € do 11250 €

    Cena, Sadrové strojové omietky, 550 m2
    Strojové omietky, Brestovec

    6750 € do 11250 €

    Cena, Strojové omietky celý dom, 260 m2
    Strojové omietky, Námestovo

    3150 € do 5250 €

    Cena, Omietka strojová do novostavby, cca 500 m2
    Strojové omietky, Trnava

    6300 € do 10500 €



    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Strojové omietky?
    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Strojové omietky cenník

    Vyžiadajte si od firiem nezaväzujúcu ponuku

    471+ SPOLOČNOSŤAMI PRE Strojové omietky
    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    BEZ PROVÍZIÍ
    ZÍSKAJ PONUKU
    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené