Pre oblasť
    AGROKOMPLEX - NÁBYTOK A BÝVANIE

    Tepelné čerpadlo FUJITSU – najlepšie značky

    Článok si prečítalo viac ako 1767+ používateľov
    Svetoznámy výrobca klimatizácií a tepelných čerpadiel FUJITSU uviedol na trh vynovenú sériu tepelných čerpadiel vzduch-voda WATERSTAGE Super High Power. Táto séria tepelných čerpadiel sa môže pochváliť výnimočnou účinnosťou, je schopná zabezpečiť špičkové vykurovanie a prípravu teplej vody. Okrem trojfázového modelu k dispozícii je aj jednofázový model s vykurovacím výkonom 11 kW a 14 kW.
    Odborný článok 1767
    tepelne cerpadlo fujitsu waterstage
    Máme 860 realizátorov v oblasti Tepelné čerpadlo:

    1. Prečo FUJITSU tepelné čerpadlo?

    Na trhu existuje rozsiahla ponuka tepelných čerpadiel a vôbec nie je jednoduché vybrať si to správne. Pred výberom a kúpou tepelného čerpadla je dobré získať podrobné informácie o optimálnom riešení pre vašu domácnosť. Tepelné čerpadlo FUJITSU Waterstage je nepochybne správne a spoľahlivé rozhodnutie, pretože FUJITSU je priekopníkom medzi výrobcami tepelných čerpadiel. Tepelné čerpadlo vyrobené v Japonsku je najvyššej kvality, aj keď robustné, a ako také vhodné je na použitie v náročných, starých, zle izolovaných budovách. K optimálnej a ekonomickej prevádzke tepelného čerpadla FUJITSU určite prispieva aj to, že výrobcom riadiacej jednotky je švajčiarska spoločnosť SIEMENS.

    2. Tepelné čerpadlo FUJITSU – výhody

    Výhody tepelných čerpadiel FUJITSU sú:

    • veľmi nízke prevádzkové náklady,
    • čerpadlá fungujú čisto a ekologicky a sú prijateľné z hľadiska ochrany životného prostredia,
    • sú mimoriadne tiché,
    • riadiaca jednotka SIEMENS je jednou z najlepších na trhu,
    • majú dlhú životnosť,
    • sú nenáročné na údržbu a cenovo dostupné,
    •  sú vybavené diaľkovým ovládaním.
    Tepelné čerpadlo FUJITSU vyrobené v Japonsku je kvalitné, aj keď robustné, a preto je vhodné na použitie aj v náročných, starých, zle zateplených budovách, zdroj: FUJITSU
    Tepelné čerpadlo FUJITSU vyrobené v Japonsku je kvalitné, aj keď robustné, a preto je vhodné na použitie aj v náročných, starých, zle zateplených budovách, zdroj: FUJITSU

    3. Nové tepelné čerpadlo FUJITSU Waterstage Super High Power

    Už zo samotného názvu môžeme usúdiť, že ide o tepelné čerpadlo s vysokým výstupným výkonom. Výrobca ponúka tri modely Super High Power dizajnu, ktoré oproti predchádzajúcej verzii poskytujú vyšší výkon (do 18 kW na ErP) a vyššiu účinnosť, patria do energetickej triedy A++ a umožňujú tichší chod tepelného čerpadla.

    Tepelné čerpadlá FUJITSU Waterstage Super High Power zabezpečujú výstupnú teplotu vody až 60 °C aj pri poklese vonkajšej teploty pod mínus -20 °C. Vďaka zabudovanému koaxiálnemu výmenníku tepelnému čerpadlu neškodí ani mierne znečistená vykurovacia voda. Vstavaný zásobník vody zaisťuje hladký cyklus odmrazovania.

    Kúpou tepelného čerpadla si zabezpečíte ekonomické a pohodlné bývanie v novom alebo zrekonštruovanom dome
    Kúpou tepelného čerpadla si zabezpečíte ekonomické a pohodlné bývanie v novom alebo zrekonštruovanom dome

    4.  Tepelné čerpadlo FUJITSU - jednoduchá obsluha a ovládanie

    Vďaka riadiacej jednotke SIEMENS je ovládanie celého systému celkom jednoduché. Umožňuje ovládanie až dvoch nezávislých vykurovacích okruhov (samostatných uzavretých systémov), ako sú 2 okruhy podlahového vykurovania (2 byty) alebo 1 podlahové kúrenie a 1 radiátorový vykurovací okruh. Riadiaca jednotka môže byť použitá aj na ohrev bazéna alebo doplnkového zdroja vykurovania, tiež môže ovládať solárne panely.

    Rovnako ako ostatné tepelné čerpadlá firmy FUJITSU, aj tepelné čerpadlá Waterstage Super High Power sú vybavené riadiacou jednotkou SG. SG Ready umožňuje pripojenie tepelného čerpadla k inteligentnej sieti. Prijíma signály od operátora, ale aj signály z domácej fotovoltaickej siete, teda vašej solárnej elektrárne, a optimalizuje tak spotrebu elektriny z toho najvýhodnejšieho zdroja.

    Riadiaca jednotka SIEMENS prináša používateľský zážitok na veľmi vysokej úrovni, zdroj: FUJITSU 
    Riadiaca jednotka SIEMENS prináša používateľský zážitok na veľmi vysokej úrovni, zdroj: FUJITSU 

    5. Tepelné čerpadlo FUJITSU – dotácie

    Kúpou tepelného čerpadla si zabezpečíte ekonomické a pohodlné bývanie v novom alebo zrekonštruovanom dome. Ide o jedno z najčastejších rozhodnutí pri výmene alebo inštalácii vykurovacieho systému u nás. Je to dlhodobá investícia s o niečo vyššou vstupnou investíciou, ktorá sa vráti o 3 roky až 5 rokov. Ďalšou výhodou je, že môžete získať štátnu dotáciu na nákup a inštaláciu zariadení a celého systému. Odporúčame preto informovať sa o aktuálnych podmienkach získania dotácií.

    Odborný článok 1767
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Tepelné čerpadlo?

    Máme 860 realizátorov v oblasti Tepelné čerpadlo:

    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    HĽADÁME V LOKALITE
    BEZ PROVÍZIÍ
    Máme 860 realizátorov v oblasti Tepelné čerpadlo
    10
    2

    Fenix Install s. r. o.


    10
    1

    Jozef Labuda – JL-INSTAL Vodoinštalatérstvo-Kúrenie-Kanalizacia


    8.7
    0

    HAMRAN - vykurovacie systémy


    10
    4

    IXA, s.r.o.


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené