Pre oblasť

    Tepelné čerpadlo Orca – vykuruje a šetrí peniaze

    Článok si prečítalo viac ako 1046+ používateľov
    Čoraz viac si uvedomujeme, že udržateľnosť a ochrana životného prostredia si vyžaduje čo najskorší prechod na využívanie obnoviteľných zdrojov energie. Z dlhodobého aj z finančného hľadiska sú najlepším rozhodnutím, pretože ceny ostatných zdrojov energie budú stále vyššie. Dnes je už úplne jasné, že rozhodnutie použiť tepelné čerpadlo, ako v prípade obnovy vykurovacieho systému v existujúcich budovách, tak aj v novostavbách, je tým najrozumnejším rozhodnutím. 
    Odborný článok 1046
    tepelne cerpadlo orca
    Máme 857 realizátorov v oblasti Tepelné čerpadlo:

    1. Tepelné čerpadlo Orca – krok vpred

    Vývoj moderných technológií je stále rýchlejší a neustále prináša zmeny a vylepšenia. Lipnutie na technológiách minulosti nie je v žiadnom prípade správne rozhodnutie. Úspory, ktoré tepelné čerpadlo môže priniesť, sú len jedným z faktorov, kvôli ktorým sa čoraz viac ľudí rozhoduje pre tento typ vykurovacieho systému.

    Tepelné čerpadlo poskytuje najefektívnejší spôsob vykurovania vašej domácnosti, bez starostí a s čo najmenšími škodlivými vplyvmi na životné prostredie. Ak chcete zlepšiť efektivitu a ušetriť ešte viac peňazí, môžete sa rozhodnúť pre kombináciu tepelného čerpadla a solárnej elektrárne. Takto sa môžete stať energeticky úplne nezávislými, sebestačnými.

    2. Tepelné čerpadlá Orca poskytujú najvyšší komfort

    Okrem úspory peňazí poskytuje tepelné čerpadlo Orca aj vysoký komfort. Nie je potrebné sa starať o čistenie komína niekoľkokrát do roka alebo nákup energií (vykurovací olej, palivové drevo či pelety). Každodenné prikladanie a čistenie pece sa stane minulosťou. Pohodlie a kvalita života by mali byť na prvom mieste. S tepelným čerpadlom Orca budete mať viac času na svojich blízkych a na príjemnejšie aktivity.

    3. Tepelné čerpadlo Orca – úspora oproti vykurovaciemu oleju

    Ak si zoberieme napríklad 50-ročný rodinný dom 200 m2, v porovnaní s inými zdrojmi energií, náklady môžu byť o viac než polovicu nižšie. Ak takýto objekt vykurujete vykurovacím olejom, ročné náklady na vykurovanie sa pohybujú okolo 3 000 eur.

    4. Tepelné čerpadlo Orca prinesie úspory 

    Úspory za jeden rok používania kvalitného tepelného čerpadla Orca, sú v porovnaní s inými zdrojmi energie ešte väčšie. V porovnaní s elektrickým vykurovaním a IR panelmi môžete ušetriť za jeden rok viac ako 2 000 eur. V porovnaní so zemným plynom náklady môžu byť nižšie o 1 000 eur.

    V porovnaní s elektrickým vykurovaním a IR panelmi môžete ušetriť za jeden rok viac ako 2000 eur, zdroj: Orca
    V porovnaní s elektrickým vykurovaním a IR panelmi môžete ušetriť za jeden rok viac ako 2000 eur, zdroj: Orca

    5. Úspora po 15 rokoch používania tepelného čerpadla Orca

    Životnosť kvalitného tepelného čerpadla Orca je minimálne 15 rokov. Za ten čas môžete ušetriť peniaze na kúpu nového automobilu strednej triedy. Samozrejme, ušetríte, ak namiesto elektrického vykurovacieho systému alebo IR panelov budete používať tepelné čerpadlo. Ak namiesto elektrického vykurovacieho systému alebo IR panelov budete používať tepelné čerpadlo, môžete ušetriť aj viac ako 30-tisíc eur, ak ho použijete namiesto vykurovacieho oleja bude táto suma o niečo nižšia.

    6. Tepelné čerpadlo Orca – zníženie škodlivých vplyvov na životné prostredie

    Za posledné storočie sa znečistenie ovzdušia zvýšilo viac ako 5-krát. Teraz je v atmosfére viac oxidu uhličitého a iných skleníkových plynov. V dôsledku toho došlo k zvýšeniu priemerných ročných teplôt. Používaním vykurovacích systémov, ktoré na svoju prevádzku využívajú obnoviteľné zdroje energie (napr. tepelné čerpadlo Orca), môžete významne prispieť k zníženiu škodlivých vplyvov na životné prostredie.

    Odborný článok 1046
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Tepelné čerpadlo?

    Máme 857 realizátorov v oblasti Tepelné čerpadlo:

    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    HĽADÁME V LOKALITE
    BEZ PROVÍZIÍ
    Máme 857 realizátorov v oblasti Tepelné čerpadlo
    9.7
    0

    Verner Kováč NOVOKLIM


    8.7
    0

    One Building Co., s.r.o. ,


    9.6
    0

    SeMa - Eco, s.r.o.


    9.2
    0

    Intexa s.r.o. - Vykurovacia technika


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené