Pre oblasť

    Záhradný nábytok do každého priestoru, pre každé vrecko!

    Článok si prečítalo viac ako 847+ používateľov
    Snívate o exotickom vonkajšom kútiku, kde si užijete krásne chvíle ako na dovolenke? Chcete skutočnú zenovú záhradu alebo by ste radšej premenili svoj balkón na mestskú džungľu? Prezrite si tieto dizajnové nápady. Možno vás inšpirujú vytvoriť si vlastný záhradný nábytok, zariadiť vlastnú oázu pokoja a pritom nesiahať hlboko do vrecka.
    Odborný článok 847
    zahradny nabytok
    Máme 304 realizátorov v oblasti Záhradný nábytok:

    Výber a text: Špela Rogel

    Pečená zem – terakota!

    Skrášlite svoj vonkajší priestor krásnou tehlovou farbou. Terakota, druh hliny, je tradičný a udržateľný materiál s nízkou uhlíkovou stopou. Najlepšie zo všetkého je, že sa veľmi ľahko recykluje. Často sa používa v stavebníctve a sochárstve a v poslednej dobe je obzvlášť obľúbeným materiálom medzi dizajnérmi, ktorí hľadajú prirodzené a udržateľné riešenia.

    Všetky produkty na fotkách: Kave Home

    Malá terasa

    Keď je priestor stiesnený, zvažujeme, ako najlepšie využiť záhradný nábytok. Malý stolík môže byť napríklad záhradnou stoličkou. Na záhradnej lavičke môžu sedieť 2 až 3 osoby súčasne, je tu aj stojan na kvety, odkladacia polička. Pridajte veľa rastlín, ktoré poskytnú tieň a zároveň spríjemnia letnú atmosféru, ako aj množstvo pohodlných dekoračných vankúšov a prikrývok, ktoré vás zahrejú, keď večer slnko zapadne.

    Všetky produkty na fotkách: JYSK

    Stredomorská atmosféra

    Ak máte radi stredomorskú atmosféru alebo more všeobecne, môžete mať kútik zariadený v prímorskom štýle. Dostaňte sa bližšie k najžiadanejším letným destináciám, zažite dych morského vánku a užite si spoločenské stretnutia, spoločné jedlá a chvíle oddychu. Stredomorskú atmosféru navodia materiály z prírodných vlákien, vzory a kombinácie prírodných a modrých odtieňov.

    Všetky produkty na obrázkoch: Kave Home

    Zlatá hodina

    Mnohí budú súhlasiť s tým, že najkrajšie chvíle sú tie, kedy sa nadčasová estetika stretne so  zelenou, tehlovou a žltou farbou, ktoré pripomínajú západy slnka niekde na pobreží. Teplé lúče šíria zlaté odlesky na tvárach a veciach. Jedinečné dekoratívne kúsky kameňa, dreva, hliny, juty a plátna prinesú do vášho domova teplo prírodných materiálov s nádhernými textúrami vytvorenými tak, aby ste si na konci dňa užili relaxačnú atmosféru.

    Všetky produkty na fotkách: Zara Home

    Oddych v meste na balkóne

    Pre všetkých šťastlivcov, ktorí majú balkón alebo terasu alebo aspoň dostatočne veľké okná, ktoré sa dajú otvoriť dokorán! Čo môže byť krajšie ako vychutnať si čerstvý vzduch na ručne vyrobenom dizajnovom nábytku z prírodných, trvalo udržateľných materiálov? Napríklad  terazzo, lano, drevo a pleteniny z recyklovaného plastu! Vytvorte si vonkajšiu obývačku a naplno si užívajte!

    Všetky produkty na fotkách: Kave Home

    Drevo na voľný čas

    Okrúhly stôl, lavica a ležadlá z tropického dreva sú skvelou voľbou do vnútorných aj vonkajších priestorov – môžete ich umiestniť na balkón alebo do záhrady, na koniec chodby alebo vedľa postele! Mäkké vankúše vyrobené z odolnej vodeodolnej tkaniny v svetlých tónoch poskytujú vynikajúci komfort. Hodia sa k ozdobným ratanovým kvetináčom!

    Všetky produkty na fotkách: H&M Home

    Odborný článok 847
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Záhradný nábytok?

    Máme 304 realizátorov v oblasti Záhradný nábytok:

    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    HĽADÁME V LOKALITE
    BEZ PROVÍZIÍ
    Máme 304 realizátorov v oblasti Záhradný nábytok
    8.7
    0

    CK FOREST, s. r. o.


    9.7
    0

    FIDO s.r.o.


    9.6
    0

    Výroba nábytku ROSINA


    9.2
    0

    Lukáš Tiňo - LTP-MAX


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené