Pre oblasť
    AGROKOMPLEX - NÁBYTOK A BÝVANIE

    Sťahovanie, sťahovacia služba

    Článok si prečítalo viac ako 685+ používateľov
    Profesionálna sťahovacia služba má kvalifikovaných pracovníkov a všetko potrebné vybavenie. Vyhnete sa tak hlavybôľom spojeným so sťahovaním do svojho nového príbytku. S kvalitnou demontážou, dopravou a opätovnou montážou nábytku ušetríte čas, nervy aj peniaze.
    Odborný článok 685
    stahovanie
    Máme 380 realizátorov v oblasti Sťahovanie:

    1. Sťahovanie

    Pri sťahovaní do nového bytu alebo rodinného domu každý si chce zobrať so sebou časť  starého nábytku a iného zariadenia. Sťahovanie nábytku a domácich spotrebičov, kníh, odevu, kobercov, izbových rastlín a iných väčších i menších vecí je proces, ktorý si vyžaduje veľkú starostlivosť a trpezlivosť, pretože len chvíľka nepozornosti môže spôsobiť veľké škody. Ak nemáteia služba, ktorá sa postará o presťahovanie všetkého z vášho obytného či komerčného priestoru. Ak sa so sťahovaním ponáhľate, odborný tím poskytujúci sťahovacie služby to určite urobí šikovnejšie, rýchlejšie a bezpečnejšie ako vy.

    Sťahovanie klavíra

    Sťahovanie klavíra alebo pianína je veľmi náročná úloha, vyžaduje si osobitnú starostlivosť. Odporúčame vám prenajať si sťahovaciu službu, ktorá na tieto účely používa špeciálnu techniku a vybavenie. Angažovaní odborníci premiestnenie vykonajú bezpečne a efektívne.

    Sťahovanie trezoru

    Niektoré predmety sú obzvlášť ťažké. Okrem klavíra za špecifické sa považuje najmä premiestnenie trezoru, keďže jeho hmotnosť je väčšinou taká, že trezorom nemôžete sami pohnúť, nieto ešte ho premiestniť. Na premiestňovanie najťažších vecí (trezory, sejfy, ohňovzdorné skrine, sochy a podobne) sa používa (vysokozdvižný) húsenicový vozík.

    Vozík na presun ťažších predmetov
    Vozík na presun ťažších predmetov

    2. Demontáž a montáž nábytku

    Najťažšie je sťahovanie nábytku kvôli jeho veľkosti a veľkej hmotnosti. Pri sťahovaní sa odporúča vykonať demontáž nábytku, pretože tak bude lepšie chránený a ľahšie sa prepraví. Preto majstri najprv rozoberú nábytok. Nasleduje balenie nábytku, kde sa jednotlivé kusy chránia  polystyrénom, lepenkou a ochrannou fóliou. Nasleduje naloženie nábytku na nákladné auto alebo dodávku a preprava na nové miesto. Po dodaní na nové miesto sa všetko starostlivo vyloží,  ochranný obal sa odstráni a nábytok sa zmontuje. Podobne sú chránené aj väčšie elektronické zariadenia, napr. práčka, sporák a chladnička. V prípade zariadení možno budete musieť zavolať servisného technika, aby ich znova bezpečne a správne pripojil. Špeciálne kusy nábytku, ako je demontáž a montáž kuchyne, preprava klavíra alebo trezoru, si vyžadujú špeciálne vybavenie, pretože tieto a podobné kusy nábytku sú zložité, citlivé a ťažké. Po prevoze klavíra je potrebné nástroj aj naladiť.

    3. Preprava nábytku

    Preprava nábytku a iného vybavenia sa vykonáva dodávkou, návesom alebo nákladným autom – v závislosti od množstva sťahovaných vecí. Treba dávať pozor, aby prepravné vozidlo nebolo preťažené, maximálna kapacita dodávky je napríklad obmedzená na 1 500 kg. Pri sťahovaní je potrebná zvýšená opatrnosť, pretože neopatrnosť má často za následok poškodenie a stratu skrutiek a iných malých kúskov. Profesionálna sťahovacia služba vykoná sťahovanie do nového príbytku rýchle a bez stresu.

    Nábytok sa prepravuje kamiónom
    Nábytok sa prepravuje kamiónom

    Plánujete sa presťahovať do nového domu, ale neviete, ako by ste presťahovali ťažšie kusy nábytku, aby sa nepoškodili? Môžete si prenajať dodávku alebo nákladné auto. Nechcete strácať čas so sťahovaním a chcete, aby bolo rýchle a efektívne? Potom je pre vás najlepším riešením najať si spoľahlivý sťahovací servis, ktorý môže zrealizovať celé sťahovanie. Sťahovacie služby ponúkajú kompletné sťahovanie bytov, sťahovanie kancelárií, demontáž a montáž nábytku, sťahovanie počítačov a iných kancelárskych zariadení, sťahovanie dokumentácie a archívov, sťahovanie vybavenia a nábytku, pripojenie, odpojenie a sťahovanie spotrebičov, balenie a rozbalenie, či likvidáciu odpadu na skládku. Ak máte záujem o sťahovanie, môžete nás kontaktovať na daibau.sk. Cenu sťahovacieho servisu si môžete overiť pomocou cenovej kalkulačky. Môžete sa obrátiť na osvedčené sťahovacie servisy a poslať im dopyt.

    Odborný článok 685
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Sťahovanie?

    Máme 380 realizátorov v oblasti Sťahovanie:

    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    HĽADÁME V LOKALITE
    BEZ PROVÍZIÍ
    Máme 380 realizátorov v oblasti Sťahovanie
    10
    1

    Servis okien Orava


    10
    1

    PrizeX s.r.o.


    10
    2

    Mário Horváth


    8.7
    0

    Pavol Kačány


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené