Pre oblasť

    Rolovacie garážové brány, priemyselné rolovacie brány, cena

    Článok si prečítalo viac ako 1357+ používateľov
    Rolovacie garážové brány a priemyselné rolovacie brány (ktoré sa používajú na haly, výrobné a skladovacie priestory), sa od ostatných druhov garážových brán líšia tým, že sú zložené z lamiel, ktoré sa zrolujú do špeciálnej skrinky (bubna, boxu), ktorá je namontovaná v preklade. Skrinku je možné umiestniť z vnútornej aj vonkajšej strany garáže. Rolovacie garážové brány sú zvyčajne vyrobené z hliníka, a tak sú chránené proti opotrebovaniu, korózii a iným vplyvom prostredia. Zvyčajne sa používajú tam, kde je obzvlášť málo miesta pre iný druh garážových brán. Okrem garážovej brány je zvyčajne nainštalovaný aj systém diaľkového ovládania, takže okrem manuálneho ovládania ich možno ovládať aj diaľkovo.
    Odborný článok 1357
    rolovacie garazove brany
    Máme 341 realizátorov v oblasti Rolovacie garážové brány:

    1. Rolovacia garážová brána

    V rodinných domoch sa zvyčajne používajú garážové brány do 10 m2 a výšky do 250 cm. Rolovacie garážové brány sú zvyčajne vyrobené z hliníka, základným konštrukčným prvkom sú hliníkové lamely vyplnené polyuretánovou penou, ktoré sú po svojom obvode vybavené tesnením.  Kĺbové spojenie umožňuje ich rolovanie na hriadeľ uložený v hliníkovom boxe alebo na hriadeľ, ktorý je upevnený na konzolách.  Brány je možné vybaviť presvetľovacími alebo prevzdušňovacími lamelami tak, aby do garáže prenikalo prirodzené svetlo a vzduch. Rolovacie garážové brány sú zvyčajne biele, čierne alebo hnedé, ale sú k dispozícii aj v iných farbách. Je možné zladenie farby rolovacej brány s ostatnými prvkami výrobku.  Rolovateľné lamely sú vedené v hliníkových vodiacich profiloch (lištách).

    2. Automatické rolovacie brány

    Ku garážovým bránam je zvyčajne inštalovaný elektromotor, ktorý umožňuje automatické zdvíhanie garážovej brány. Automatické garážové brány sú ovládané pomocou diaľkového ovládača alebo spínača v samotnej garáži.  Je možné inštalovať spínač s obyčajným alebo kódovaným kľúčom alebo fotobunkami.

    3. Rolovacie garážové brány – cena

    Na trhu dostať rozličné rolovacie garážové brány, ich cena je závislá od veľkosti, materiálu (hliník, oceľ, plast, drevo) a samozrejme od dodávateľa. Cena rolovacích garážových brán rozmerov 2400 × 2100 mm je okolo 800 EUR.

    Ak máte záujem o garážové brány, môžete nás kontaktovať na daibau.sk. Na našej webovej stránke nájdete ďalšie rady týkajúce sa tejto témy. Aby ste sa dozvedeli presnú cenu, pošlite dopyt našim overeným dodávateľom garážových brán. Ďalšie informácie o cenách nájdete v našej kalkulačke.

    Odborný článok 1357
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Rolovacie garážové brány?

    Máme 341 realizátorov v oblasti Rolovacie garážové brány:

    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    HĽADÁME V LOKALITE
    BEZ PROVÍZIÍ
    Máme 341 realizátorov v oblasti Rolovacie garážové brány
    9.5
    0

    MPM PLAST, s.r.o.


    9.8
    0

    DATO.EU s. r. o.


    10
    2

    INTERSYSTEM - okná, dvere


    10
    1

    ALFAPLAST trade, s.r.o.


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené