Pre oblasť
    AGROKOMPLEX - NÁBYTOK A BÝVANIE

    Kovový prístrešok na auto alebo terasu

    Článok si prečítalo viac ako 1906+ používateľov
    Kovové prístrešky sú viacúčelové, vďaka svojej ľahkosti a pevnosti. Môžu byť použité ako prístrešok pre auto, terasu, balkón, záhradu alebo vstup do domu. Kovový prístrešok je možné natrieť polyuretánovými dvojzložkovými farbami, môže byť žiarovo pozinkovaný alebo práškovo lakovaný. Voľba vhodného typu a úpravy kovu, z ktorého je prístrešok vyhotovený, závisí od výberu strešnej krytiny a požadovaného konečného vzhľadu prístreška. Čo všetko potrebujete vedieť?
    Odborný článok 1906
    kovovy pristresok
    Máme 475 realizátorov v oblasti Kovové prístrešky, hliníkové prístrešky:

    1. Kovové prístrešky

    Kovová konštrukcia môže byť viacúčelová. Môže byť použitá na ochranu terasy, balkóna alebo vyhotovená v tvare pergoly, pod ktorou trávime voľný čas mimo domu alebo bytu, chránení pred slnkom alebo dažďom. Môže slúžiť ako ochrana pre zaparkované vozidlá alebo ako prístrešok pri vstupe do domu alebo budovy. Kovový prístrešok môže byť dekoratívny a skrášliť vzhľad exteriéru domu. Pomocou prístreška môžeme chrániť letnú kuchyňu, zakryť odpadkové koše alebo zakryť miesto pre bicykle...

    1.1. Kovový prístrešok na auto

    Ak chceme chrániť naše automobily pred krupobitím, dažďom, vetrom a prachom, a nemáme k dispozícii garáž, ďalším najlepším riešením je kovový prístrešok na auto. Prístrešok zabraňuje hrdzaveniu a predlžuje lesk a trvanlivosť farby. Prístrešok  môže mať okrem strechy aj bočné steny. Kovové prístrešky sú zvyčajne ploché strechy, môžu mať strechu jednostrannú, sedlovú alebo polkruhového tvaru, a sú vhodné na domáce použitie, ako aj pre väčšie parkoviská alebo autosalóny.

    1.2. Kovový prístrešok na terasu

    Kovový prístrešok na terasu alebo do záhrady vám umožní rozšíriť váš príbytok do prírody.  

    Pod prístrešok môžete umiestniť stoličky, stoly, kreslá, letnú kuchyňu a ďalšie vonkajšie vybavenie bez ohľadu na ročné obdobie alebo počasie. Vonkajšie prístrešky sú tiež obľúbeným riešením pre exteriérové časti prevádzok verejného stravovania (reštaurácie a podobne). Ak chcete viac súkromia, môžete kedykoľvek pridať bočné strany, aby ste sa chránili pred vetrom a nežiaducimi pohľadmi.

    Prístrešok na terase
    Prístrešok na terase

    1.3. Kovový prístrešok na balkóne

    Kovový prístrešok na balkóne rozširuje využiteľnosť balkóna, možno ho použiť aj v nepriaznivom počasí. Prístrešok navyše chráni balkónové zábradlie a podlahové krytiny pred prienikom vlhkosti a nečistôt. Zároveň na balkóne pod prístreškom bude tiež bezpečné vybavenie balkóna (stoly, stoličky, ležadlá...). Pod prístreškom si budete môcť vychutnať balkón tak na jar, ako aj v lete, keď vás bude chrániť pred slnkom.

    Odborný článok 1906
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Kovové prístrešky, hliníkové prístrešky?

    Máme 475 realizátorov v oblasti Kovové prístrešky, hliníkové prístrešky:

    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    HĽADÁME V LOKALITE
    BEZ PROVÍZIÍ
    Máme 475 realizátorov v oblasti Kovové prístrešky, hliníkové prístrešky
    9.8
    0

    Jozef Pribula - KovPlot


    10
    1

    NEREZOX s.r.o. - Martin Horváth


    9.5
    0

    Kimeco, s.r.o.


    8.7
    0

    Stavomal Slovakia, spol. s r.o.


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené