Pre oblasť

    Strešné okná, montáž

    Článok si prečítalo viac ako 1289+ používateľov
    Strešné okná sú elegantné a rýchle riešenie pre lepšie osvetlenie podkroví a manzárd. Na montáž nepotrebujete stavebné povolenie a zásah do strechy je minimálny.
    Odborný článok 1289
    stresne okna
    Máme 717 realizátorov v oblasti Strešné okno:

    Dnes na trhu dostať rozličné druhy strešných okien, ich výber je takmer neobmedzený. Strešné okná sa líšia materiálom, tvarom, veľkosťou, funkciou, farbou a podobne. V ponuke sú drevené strešné okná, drevené strešné okná s polyuretánovým povlakom pre lepšiu ochranu, plastové a hliníkové strešné okná. Pokiaľ ide o spôsob otvárania, najbežnejšie sú typy s mechanizmom otvárania v strede. Ak však chcete, aby sa okná úplne otvárali a vyzerali ako balkón, môžete sa rozhodnúť pre strešné okná s horným otváraním. Odporúčame vám vziať si nejaké vonkajšie tienenie, aby ste zabránili prehriatiu priestoru, a zároveň mali kontrolu nad množstvom svetla.

    Strešné okná sa zvyčajne inštalujú vo výške asi 110 cm od hotovej podlahy. V prípade, že rozmery okien závisia od vzdialenosti strešných nosníkov, sú možné šírky medzi 70 a 100 cm, hoci môžu byť aj väčšie. Dodanie a montáž strešných okien stojí 100 až 120 EUR/kus, pričom je potrebné venovať osobitnú pozornosť presnej montáži a kvalitnému utesneniu, aby bolo všetko nepriepustné. Za strešné okno s rozmermi 80 cm × 160 cm spolu s montážou zaplatíte  okolo 350 EUR. 

    Pozri tiež:

    https://www.daibau.sk/clanok/190/vikier_alebo_stresne_okno https://www.daibau.sk/clanok/86/stresne_okna_cena_za_stresne_okno              https://www.daibau.sk/ceny/stresne_okna

    Odborný článok 1289
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Strešné okno?

    Máme 717 realizátorov v oblasti Strešné okno:

    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    HĽADÁME V LOKALITE
    BEZ PROVÍZIÍ
    Máme 717 realizátorov v oblasti Strešné okno
    9.2
    0

    Miloš Rojček - MAMA DACH


    9.4
    0

    GALLO s.r.o.


    10
    6

    Vladimír Toráč - Podolie


    9.9
    0

    Plechové strechy s.r.o.


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené