Pre oblasť
     ABC STAVEBNÍCTVA-ZÁHRADA

    Plotové panely - stĺpy a panely pre plot

    Článok si prečítalo viac ako 1632+ používateľov
    Panelové ploty sú ideálnym riešením, keď je potrebné oplotiť alebo chrániť väčšiu plochu. Nájdete ich vo všetkých lepšie zásobených obchodoch so záhradnou technikou. Panelový plot sa považuje za najbežnejšie používaný plot. Panelový plot môže ľahko slúžiť ako ochrana okolia domu, poľa alebo sadu. Plot sa skladá z plotových stĺpikov a plotových panelov. Panelový plot predstavuje dobrú ochranu pred výhľadmi susedov a jeho chránená funkcia chráni pred vniknutím.
    Odborný článok 1632
    plotove panely
    Máme 397 realizátorov v oblasti Panelové ploty, oplotenie:

    1. Aké druhy plotových panelov poznáme?

    Panelové ploty sú vyrobené z rôznych materiálov. Medzi nimi sa najčastejšie používajú panelové ploty z dreva a kovovej plastifikovanej alebo pozinkovanej siete. Sú k dispozícii v rôznych farbách. V okolí sa najčastejšie vyskytujú panelové ploty v šedej, antracitovej alebo zelenej farbe. Výška panelových plotov je štandardná: od 60 cm po celú cestu až po 250 cm.

    1.1 Plotové panely

    Panelové ploty pozostávajú z pevných panelov alebo platní, ktoré majú štvoruholníkovú mriežku. Ak chcete mať jedinečný plot, nerozhodujte sa pre výber panelového plotu, ktorý vyzerá ako čokoľvek iné.

    2. Inštalácia plotových panelov

    Inštalácia panelového plotu je veľmi jednoduchá a rýchla. Panelový plot si môžeme namontovať sami alebo si na to najať majstra. Panelový plot je pripevnený k podperám, podperám alebo. stĺpy.

    2.1 Plotové stĺpiky

    Na inštaláciu sú potrebné prechodné podpery na koncoch každého panelu. Aby sa zaistila stabilita, musia byť plotové stĺpiky pripevnené k zemi. Podpery je možné bez problémov pripevniť k zemi. Je jednoduchšie a rýchlejšie upevniť podpery na betónové steny alebo sokly.

    3. Plotové panely - výhody a nevýhody

    Najväčšou výhodou panelových plotov je určite rýchla inštalácia a dobrá cena. Ak sa rozhodneme pre pozinkované alebo plastifikované kovové panely, ich údržba je veľmi jednoduchá. Plot z takéhoto materiálu vydrží niekoľko rokov. Panelové ploty je možné inštalovať prakticky na akýkoľvek terén. V prípade poškodenia jednotlivých panelov je možné ich vymeniť za nové, zvyšok plotu zostáva nedotknutý.

    4. Drevené panelové ploty

    Drevený panelový plot je vynikajúcou ochranou pred výhľadmi susedov a zároveň je ohľaduplný k očiam a odolný. Drevené panelové ploty sú vyrobené zo stĺpov a stredných drevených panelov. Plotové panely môžu byť plné, ohraničené alebo mrežované. Drevené ploty sú vhodné na oplotenie záhrad, domov, dvorov, ako aj do parkov, škôl, škôlok a iných verejných priestorov.

    5. Panelový plot - cena

    Koľko stojí panelový plot? Ceny za bežný meter panelového oplotenia sa líšia. Cena je podmienená výškou každého panelu a materiálom, z ktorého je panel vyrobený. Od montáže samostatného plotového panelu budete odpočítavať od 13 € / tm. Cena panelového plotu vysokého 1,23 m sa spolu s montážou pohybuje okolo 24 € / tm, za panelový plot cca. 2,0 m počítajte s cenou asi 30 € / tm.

    Odborný článok 1632
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Panelové ploty, oplotenie?

    Máme 397 realizátorov v oblasti Panelové ploty, oplotenie:

    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    HĽADÁME V LOKALITE
    BEZ PROVÍZIÍ
    Máme 397 realizátorov v oblasti Panelové ploty, oplotenie
    10
    1

    DLR ViTo s. r. o.


    10
    1

    Dominik Palenčár


    10
    3

    Robert Herák - Nové Mesto nad Váhom


    10
    1

    P&M CONSTRUCTA, s. r. o.


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené