Pre oblasť
    Je známe, že vozidlo bude zachovanejšie, predovšetkým karoséria, ak je garážované, a môže sa  predať za vyššiu cenu. To je len jeden z dôvodov, prečo sa investícia do garáže oplatí! Keďže v stavebníctve je zvyčajne prioritou kombinácia kvality a jednoduchosti, obvykle rýchle a efektívne riešenie za dostupnú cenu býva najlepšie. Jedným z možných riešení sú montované plechové garáže.
    Odborný článok 260
    montovana garaz
    Máme 78 realizátorov v oblasti Montovaná garáž:

    Ak je garáž plánovaná spolu s domom a záhradou, je súčasť architektonického konceptu a harmonického celku. Ak však ide o starý dom bez garáže, a situácia v domácnosti sa zmení tak, že auto sa stane nevyhnutným, potom je montovaná verzia garáže najpraktickejšie a najvýhodnejšie riešenie nielen z hľadiska peňazí, ale aj z hľadiska vynaloženého úsilia a času. 

    Plechové garáže sú jedným z najefektívnejších riešení ako ochrániť vaše vozidlo pred krádežou, nepriaznivým počasím a zamrznutím, ktoré navyše šetrí váš čas a peniaze.

    Montované plechové garáže – výhody

    Plechové montované garáže sú vysoko kvalitné, pretože ide o továrenské hotové výrobky, čo znamená, že sú garáže navrhnuté a vyrobené za kontrolovaných podmienok. Na miesto určenia garáž privezú po kusoch, a samotná montáž je jednoduchá a rýchla. Keďže je kov odolný materiál, ktorý si nevyžaduje takmer žiadnu údržbu, je jasné, že odolnosť plechových garáží je nespochybniteľná. Nakoniec, ak garáž viac nepotrebujete alebo sa sťahujete, môžete ju rozobrať, pretože jej časti sú  priskrutkované. Znova ju môžete namontovať na inom mieste.

    Montované plechové garáže – nevýhody

    Dá sa povedať, že tento typ garáží je takmer ideálny. Jedinou menšou nevýhodou je samotná povaha kovu, ktorý je vystavený rôznym poveternostným podmienkam a po rokoch začína hrdzavieť. Samozrejme, pri prefabrikovaných konštrukciách môže byť plech, použitý na výrobu jednotlivých kusov, natretý ochrannými prostriedkami, akými sú antikorózne farby, alebo pred koróziou chránený žiarovým zinkovaním základných prvkov, ktoré predlžuje ich životnosť. Existujú aj iné spôsoby ochrany profilov a panelov, ktoré predlžujú životnosť tohto typu garáže. 

    Plechové montované garáže

    Tento typ hotových garáží je popri sendvičových paneloch najžiadanejší. Je len na vás, aký model sa vám páči z ponuky toho-ktorého výrobcu alebo dodávateľa a o všetko ostatné sa postará predávajúci. Mnohí dodávatelia okrem dodania a montáže ponúkajú aj prípravu podkladu, bez ohľadu na to, či ide o betón, štrk, zeminu, asfalt alebo trávu, ak podklad nie je pripravený.

    Model, ktorý si vyberiete, môže byť obložený sendvičovými panelmi alebo TR plechom, môže mať obyčajnú, krídlovú bránu alebo rolovaciu, segmentovú alebo zdvíhaciu garážovú bránu, okná, presklené plochy alebo dodatočný vchod do garáže pre peších. Strecha môže byť sedlová alebo pultová, plná alebo priesvitná. Medzi doplnkové prvky patrí elektrická prípojka, klimatizácia, osvetlenie a izolácia.

    Plechové garáže sa jednoducho montujú a demontujú, takže ich možno umiestniť kdekoľvek
    Plechové garáže sa jednoducho montujú a demontujú, takže ich možno umiestniť kdekoľvek

    Veľkosť plechových montovaných garáží

    Tento typ garáže sa vyrába v štandardných alebo neštandardných rozmeroch podľa požiadaviek zákazníkov. Hmotnosť môže byť rôzna, v závislosti od zvolených konštrukčných prvkov.

    Montované plechové garáže - cena

    Cena montovaných garáží závisí od ich veľkosti, spôsobu dokončenia, doplnkových prvkov akými sú osvetlenie, okná, brány, izolácia, základy a podobne. Cena montovanej garáže pre jeden automobil 3 m × 6 m je orientačne 2 500 EUR a viac. Garáž pre dva automobily stojí 4 000 EUR a viac. 

    Odborný článok 260
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Montovaná garáž?

    Máme 78 realizátorov v oblasti Montovaná garáž:

    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    HĽADÁME V LOKALITE
    BEZ PROVÍZIÍ
    Máme 78 realizátorov v oblasti Montovaná garáž
    8.8
    0

    MRJ final


    10
    0

    REAL FLOOR, spol. s r.o.


    10
    1

    Nardo - Róbert Hiroš


    9.7
    0

    EDSTREX, s.r.o.


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené