Pre oblasť

    ABC STAVEBNÍCTVA-ZÁHRADA

    Článok si prečítalo viac ako 526+ používateľov
    Už po dvadsiatydeviaty krát sa stane prešovská mestská športová hala-Tatran handball arena dejiskom renomovanej a obľúbenej výstavy ABC stavebníctva-Záhrada. Tento festival stavebníctva a záhradníctva sa bude konať od stredy 19.apríla do piatku 21.apríla.
    Novinky 526
    baner 200x70new page 0001

    Už tradične sa priestory mestskej haly zmenia na jednu veľkú záhradu, plnú kvetov, ovocných a okrasných stromčekov, ihličnanov, azaliek, rododendrónov, levandulí. Na predaj budú aj sadenice jahôd, paradajok, papriky, sadbových zemiakov. Vystavovatelia ponúknu aj záhradný nábytok, pergoly, altánky, detské preliezky a hojdačky.

    V stavebnej časti výstavy dominuje základná téma, ako znížiť spotrebu energií. Vystavovatelia radi poradia, ako na to a ponúknu nízkoenergetické kotly, tepelné čerpadlá, fotovoltaiku. Dôležité je aj zateplenie budov, strechy, okná, izolačné materiály, podlahy, dvere a okná. Široký sortiment zariadení pre interiér aj exteriér doplnia aj vírivky a štvorkolky pre rybárov, poľovníkov a chatárov.

    Zaujímavá je aj ponuka stavebnej techniky a mechanizmov. Predstavia sa bagre, rýpadlá, dumpre, hydraulické kladivá najlepších svetových značiek. Nezaostáva ani záhradná a poľnohospodárska technika, malotraktory, kosačky.

    Nebudú chýbať ani sprievodné akcie. Študenti škôl sa zapojili do súťaže Slovenské a svetové stavby. Návštevníci budú môcť vidieť výsledky ich práce počas celej výstavy.

    Pre deti budú pripravené nafúkovacie atrakcie, minitanky a ďalšie prekvapenia.

    V piatok 21. apríla o 14 hodine začína preslávený dvadsaťmetrový Šarišský závin, ktorý nielen ochutnáte, ale môžete vyhrať aj zaujímavé ceny.

    Organizátor, agentúra Bocatius v spolupráci s partnerom Elisia holding, ponúkajú ako jediní na Slovensku vstup a parkovanie zadarmo.

    Veríme, že táto výstava ABC stavebníctva - Záhrada v Prešove poteší každého, kto príde od stredy 19. apríla do piatku 21. apríla do mestskej haly.

    Bližšie informácie nájdete tu: http://www.bocatius.sk/

    baner 200x70new_page-0001.jpg

    Novinky 526
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Ďalšie?

    Máme 149 realizátorov v oblasti Ďalšie
    8.7
    0

    René Rusnák- Rebel bez príčiny


    8.7
    25

    Ondrej Kačáni


    10
    2

    Mário Horváth


    10
    0

    MAPEKA s.r.o.


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené