Pre oblasť

    Prenájom stavebných strojov cena

    Koľko stojí prenájom stavebných strojov? Prenájom stavebných strojov sa účtuje podľa hodinovej alebo dennej sadzby. Môžete si vybrať medzi krátkodobým a dlhodobým prenájmom. Požičanie novšieho typu bagra - Bobcat, CAT s hmotnosťou 20 t, spolu s výkopovou lyžicou, vás bude stáť v rozmedzí 350 až 450 EUR/deň. Strojohodina za riadenie bagra a jeho prevoz nie sú zarátané.

    Komu zveriť prenájom stavebných strojov? Pošlite dopyt vhodným a ohodnoteným prenajímateľom stavebných strojov vo vašom okolí – zadarmo a nezáväzne! Stačí vyplniť formulár nižšie.

    Požiadajte o ponuku:
    Odošli dopyt

    Prenájom mini rýpadiel


    Prenájom mini rýpadla 1,5 t s hĺbkou kopania 2,5 m, bez paliva a strojových hodín narábania s mini rýpadlom.

    20.00 €/hodina

    VEĽMI NÍZKA CENA
    €/hodina

    STREDNÁ CENA
    30.00 €/hodina

    NAJVYŠŠIA CENA
    CHCEM PONUKU OD POSKYTOVATEĽOV

    Prenájom rýpadla


    Prenájom novšieho rýpadla - Bobcat, CAT, s hmotnosťou 20 t, spolu s lopatovým rýpadlom. Strojová hodina za prevádzku rýpadla a prepravu rýpadla nie je započítaná.

    350.00 €/deň,dni

    VEĽMI NÍZKA CENA
    €/deň,dni

    STREDNÁ CENA
    450.00 €/deň,dni

    NAJVYŠŠIA CENA
    CHCEM PONUKU OD POSKYTOVATEĽOV

    OSTATNÉ CENY ZA Požičovňa stavebných strojov

    Vaše množstvo

    jednotka

    orientačná cena

    Vaša cena

    Prenájom mini rýpadiel


    hodina

    €/hodina


    deň

    €/deň


    deň

    €/deň


    deň

    €/deň

    Prenájom rýpadla


    deň, dni

    €/deň, dni


    deň

    €/deň


    deň

    €/deň

    Prenájom vysokozdvižného vozíka


    deň,dni

    €/deň,dni


    deň

    €/deň


    deň

    €/deň


    deň

    €/deň

    SPOLU:
    Poslať dopyt >

    Ako ste využili tieto informácie?

    Prenájom stavebného náradia a strojov - všetko, čo potrebujete vedieť

    1. Výhody prenájmu stavebného náradia a strojov

    Pre stavebné projekty a terénne úpravy často potrebujeme kvalitné náradie a stavebné stroje. V posledných rokoch je prenájom stavebných strojov čoraz dostupnejší a preto je stále obľúbenejšou voľbou pre jednotlivcov, ktorí sa venujú projektom vlastnoručne, ako aj pre drobné stavebné inžinierstvo.

    Prenájom stavebných strojov je čoraz populárnejšou voľbou pre jednotlivcov aj menšie spoločnosti zapojené do stavebných projektov
    Prenájom stavebných strojov je čoraz populárnejšou voľbou pre jednotlivcov aj menšie spoločnosti zapojené do stavebných projektov

    1.1 Správna údržba stavebných strojov

    Každý typ náradia vyžaduje pravidelnú údržbu. To je často úloha, ktorú mnoho majiteľov zdržuje alebo úplne prehliada. Na stroje, ktoré si prenajímate, udržiavate alebo servisujete. nie je to vaša zodpovednosť, ale zodpovednosť majiteľa, ktorý vám zariadenie odovzdal. Je pekné vedieť, že zariadenie bude fungovať správne, keď ho potrebujete.

    1.2 Kvalita stavebného zariadenia

    Väčšina vybavenia dostupného na prenájom je veľmi vysokej kvality. Zvyčajne ide o špičkové modely skvelých značiek, ktoré sú uznávané pre svoju spoľahlivosť.

    1.3 Žiadne starosti so skladovaním

    Vybavenie často používané v samostatných projektoch, ako sú rýpadlá, rezačky podláh, pištole na nechty so vzduchovými kompresormi a mnoho ďalších, je často veľké a preto je ťažké ich uskladniť. Väčšina majiteľov domov nemá dostatok priestoru na ich uskladnenie. Skladovanie nie je pri prenájme problém.

    1.4 Ušetrite peniaze

    Mnoho projektov pre domácich majstrov je jednorazových a nikto nechce kupovať drahé vybavenie, ktoré nebude pravidelne používať. Platí pravidlo: Ak budete predmety používať iba raz alebo dvakrát, vyberte si nástroj na prenájom. Prenájom vybavenia nerieši iba byrokraciu a problémy so skladovaním, ale je v tomto prípade aj oveľa lacnejší. Pri dobrej organizácii zaplatíte za vybavenie iba za minimálny čas, ktorý potrebujete.

    2. Vyhľadanie poskytovateľa kvôli prenájmu rýpadiel a iných stavebných strojov

    Ak hľadáte poskytovateľa prenájmu stavebných strojov, je dobré nadviazať s ním dobrý pracovný vzťah. To vám môže pomôcť, ak sa ponáhľate a potrebujete vybavenie. Ako dobrý zákazník budete vopred informovaný o špeciálnych ponukách a budete mať tiež výhodu pri prenájme vybavenia. Ak hľadáte dobrého dodávateľa, starostlivo si pozrite ponuku online.

    2.1 Zabehnutý poskytovatelia

    Vyberte si z poskytovateľov, ktorí sú už nejaký čas etablovaní a majú veľa skúseností a dobrých referencií. Tento druh ponuky s hodnotnými recenziami zákazníkov nájdete na webovom portáli DaiBau.

    2.2 Kvalita a množstvo vybavenia

    Poskytovateľa si samozrejme vyberáte na základe kvality vybavenia a tiež na základe množstva dostupného vybavenia. Môže sa stať, že súčasne bude chcieť napríklad niekto iný najať bager. Ak má poskytovateľ niekoľko rýpadiel, nebudete musieť dlho čakať na sprístupnenie jedného z nich a vo vašom projekte nedôjde k veľkým oneskoreniam.

    2.3 Dodávka stavebných strojov

    Pri vyhľadávaní sa tiež uistite, či poskytovateľ umožňuje dodanie zariadenia na vaše miesto. Vďaka tomu to máte veľmi ľahké, nemusíte posielať členov svojho tímu, aby ste dostali vybavenie alebo poníka. Na prepravu vybavenia navyše nemusíte hľadať vhodné vozidlá alebo prívesy. Vybavenie je vám doručené, keď ho potrebujete, a odvezené, keď skončíte s prácou.

    3. Druhy stavebných strojov na prenájom

    Či už máte malú stavebnú spoločnosť alebo ste nadšencom na voľnej nohe, určite vás zaujme ponuka stavebných strojov na prenájom, čo vám z dlhodobého hľadiska môže ušetriť veľa výdavkov. Ponuka stavebných strojov na prenájom je dnes na trhu skutočne široká. Okrem všetkých typov rýpadiel, buldozérov, žeriavov, sklápačov, nakladačov atď., K zariadeniam na výškové práce, ako sú lešenia, debnenia k modulárnym kontajnerom, k ďalším mechanizovaným nástrojom a náhradným dielom.

    4. Otázky, na ktoré je múdre sa pýtať poskytovateľov prenájmu stavebných zariadení

    4.1 Náklady

    Najprv sa samozrejme obráťte na poskytovateľa s cenami prenájmu a ďalšími sprievodnými nákladmi, pretože to je jeden z rozhodujúcich faktorov pri výbere poskytovateľa. Poriadne sa pozrite na ceny a skontrolujte, či môžete využiť akýkoľvek čas prenájmu alebo napríklad získať lepšiu ponuku, ak si požičiavate vybavenie na ďalší deň alebo dva. Skontrolujte tiež, čo všetko je zahrnuté v cene, aby ste mohli odhadnúť celkové náklady na prenájom.

    4.2 Platobné podmienky

    Aké sú platobné podmienky? Aké sú storno podmienky? Predtým, ako si urobíte leasing, musíte vedieť, kedy budete musieť zaplatiť účet a či vám ho v prípade zrušenia lízingu vrátia.

    4.3 Zabezpečenie kvality

    Dozviete sa viac o pravidelnom servise a údržbe zariadení. Skontrolujte tiež, aký je váš čas odozvy od poskytovateľa v prípade, že zariadenie nefunguje? Ak viete, že je zariadenie v dobrom stave, môžete si byť istí, že bude fungovať, keď ho budete potrebovať. Ak sa stane, že zariadenie prestane počas používania fungovať, budete potrebovať servisný tím, ktorý bude rýchlo k dispozícii, aby ste mohli čo najskôr pokračovať v práci.

    4.4 Plánovanie

    Aký je dátum prijatia a dodania stavebného zariadenia? Je nevyhnutné vedieť, kedy môžete očakávať dodanie a kedy musí byť vaše zariadenie pripravené na vyzdvihnutie. Ak počas práce sa niečo pokazí, je užitočné vedieť, kedy bude k dispozícii zástupca dodávateľa, ktorý zavolá a pošle servisného technika.

    4.5 Zákaznícky servis

    Poskytuje váš poskytovateľ školenie pre prácu so stavebnými strojmi? Je niekto k dispozícii po hodinách, ak nastanú problémy? Poskytovateľ príslušným školením pomáha znižovať riziko problémov pri práci so strojom. Je tiež dobré vedieť, že niekto bude k dispozícii, a to aj po pracovnej dobe, ak bude potrebovať informácie alebo pomoc.

    daibau.sk, pomôžeme Vám s odhadom investície a výberom dodávateľa pre Váš Dom



    CHCEM PONUKU OD POSKYTOVATEĽOV
    Posledné zverejnené dopyty

    Vypožičať pásový bager do 3 t

    Potrebujeme vypožičať pásový bager do 3 t. Kopať , svahovať, vŕtať. 540 € do 900 €

    ........

    Požičať minibager na úpravu terénu okolo domu

    Potrebovali by sme požičať minibager na úpravu terénu okolo domu. 450 € do 750 €

    ........

    Bager do 2t

    Zdravím, požadujem dopyt o zapožičaní pasového rýpadlom do 2t na realizáciu výkopu. A cenovú kalkuláciu požičania stroja bez DPH. 450 € do 750 €

    ........

    CHCEM PONUKU OD POSKYTOVATEĽOV





    Cena, Vysokozdvižný vozík, 1 ks
    Požičovňa stavebných strojov, Nová Dubnica

    270 € do 450 €

    Cena, Vypožičať kolesový bager s nadstavcom, 30t
    Požičovňa stavebných strojov, Vlkanová

    540 € do 900 €

    Cena, Bagrík do 3 ton, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Budča

    360 € do 600 €

    Cena, Prenajať vibračný valec na asfaltovanie, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Spišská Nová Ves

    270 € do 450 €

    Cena, Vibračná noha, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Lutiše

    450 € do 750 €

    Cena, Vypožičať žeriav, 10m3
    Požičovňa stavebných strojov, Poša

    450 € do 750 €

    Cena, Potrebujem zapoziciať mini rýpadlo od 2,5 t do 3 t, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Vinica

    900 € do 1500 €

    Cena, Vysokozdvižný vozík, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Dunajská Streda

    270 € do 450 €

    Cena, Drvič stavebneho odpadu, 1 ks
    Požičovňa stavebných strojov, Medzilaborce

    540 € do 900 €

    Cena, Veľkú zbyjacku, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Revúca

    1350 € do 2250 €

    Cena, Požičat stroj na cementove potery, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Poprad

    450 € do 750 €

    Cena, Vypožičať bager kolesovi 20t, 1 ks
    Požičovňa stavebných strojov, Hrabičov

    540 € do 900 €

    Cena, Bager 5-7t vibračná doska, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Brezovica

    1350 € do 2250 €

    Cena, Previesť 8 paliet ( dlažba ) s predu pozemku do zadu, 8 paliet
    Požičovňa stavebných strojov, Veľká Lomnica

    450 € do 750 €

    Cena, Mini bager na zrovnanie pozemku na pokládku dlažby , Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Hôrka nad Váhom

    450 € do 750 €

    Cena, Búracie kladivo na rozbitie betónovej plochy, 10 x 10 m
    Požičovňa stavebných strojov, Myjava

    3600 € do 6000 €

    Cena, Prenajom minibagra na 1 den. Max sirka bagra 1m, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Marianka

    450 € do 750 €

    Cena, Malý báger vypožičať, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Šaľa

    450 € do 750 €

    Cena, Merlo auto s vodičom, Niekoľko hodín
    Požičovňa stavebných strojov, Ivanka pri Nitre

    720 € do 1200 €

    Cena, Bager , Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Horné Saliby

    450 € do 750 €

    Cena, Minibager na vykop pre vodovodne potrubie Radošina, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Radošina

    900 € do 1500 €

    Cena, Pozicat priemyselny odvlhcovac, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Obid

    540 € do 900 €

    Cena, Požičať traktor bager, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Nový Tekov

    1350 € do 2250 €

    Cena, Kálačka na drevo, 1 ks
    Požičovňa stavebných strojov, Šoporňa

    450 € do 750 €

    Cena, Prevoz zeminy z miesta na miesto a planirovanie, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Nižná

    450 € do 750 €

    Cena, Minibager okolo 2t, 1 ks
    Požičovňa stavebných strojov, Lubina

    1440 € do 2400 €

    Cena, Mini bager vypožičať, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Malá Mača

    450 € do 750 €

    Cena, Hacer drenage, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Rimavská Sobota

    225 € do 375 €

    Cena, Minibager s búracie kladivom, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Tepličky

    180 € do 300 €

    Cena, Minibager požičať, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Levice

    900 € do 1500 €

    Cena, Kolesovy nakladac, pasove rypadlo od 5t, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Kamenné Kosihy

    630 € do 1050 €

    Cena, Bager pásový 2,5t , cca mesiac vypožička, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Nitra

    900 € do 1500 €

    Cena, Bager (JCB) , Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Lipovce

    4500 € do 7500 €

    Cena, Pasovy bager, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Sihelné

    1350 € do 2250 €

    Cena, Mini bager do 2t., Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Lučenec

    180 € do 300 €

    Cena, Minibager ,zemny vrtak 20cm a kopaciu lyzicu 20 alebo 30cm, Po popisu
    Požičovňa stavebných strojov, Iňačovce

    450 € do 750 €



    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Požičovňa stavebných strojov?
    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Požičovňa stavebných strojov cenník

    Vyžiadajte si od firiem nezaväzujúcu ponuku

    127+ SPOLOČNOSŤAMI PRE Požičovňa stavebných strojov
    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    BEZ PROVÍZIÍ
    ZÍSKAJ PONUKU
    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené