Pre oblasť

    Daibau.com – prvá regionálna platforma v oblasti stavebníctva

    Článok si prečítalo viac ako 705+ používateľov
    Nájsť zhotoviteľa stavby je problém nielen doma, ale aj v zahraničí. Daibau je prvou integrovanou platformou na európskom trhu, ktorá zoskupuje všetky relevantné spoločnosti v oblasti stavebníctva a pomáha investorom nájsť spoľahlivých a kvalitných zhotoviteľov. Platforma Daibau, v Slovinsku známa pod názvom MojMojster, úspešne pôsobí na 12 trhoch po celom svete.
    Odborný článok 705
    daibau mojmojster
    Máme 494 realizátorov v oblasti Architekt, architektúra:

    1. Platforma Daibau – MojMojster: všetky informácie, týkajúce sa oblasti stavebníctva, na jednom mieste

    Bez ohľadu na to, či potrebujete zhotoviteľa stavby alebo poskytovateľa služieb pre svoj súkromný projekt alebo subdodávateľa pre účasť vo veľkom verejnom tendri, nájsť tie správne stavebné spoločnosti (firmy) a zhotoviteľov je náročnou výzvou. Najmä ak si chcete nájsť partnerov v zahraničí, čo je bez vhodnej siete a kontaktov takmer nemožná úloha. S medzinárodnou stavebnou platformou Daibau.com, ktorá je používateľom v Slovinsku známejšia pod názvom MojMojster, to bude v budúcnosti oveľa jednoduchšie. Platforma nielenže zhromažďuje informácie a podrobnosti o firmách, remeselníkoch a výrobcoch materiálov, ale sprístupňuje ich všetkým používateľom v jazykoch jednotlivých štátov, v ktorých platforma pôsobí.

    2. S portálom MojMojster k najlepším zhotoviteľom, remeselníkom a dodávateľom 

    Platforma Daibau, v Slovinsku známa ako MojMojster, disponuje obrovskou databázou zhotoviteľov a remeselníkov v oblasti stavebníctva a súvisiacich služieb. Zhotoviteľa, remeselníka, resp. dodávateľa nájdete odoslaním dopytu na portál s informáciami o type služby, ktorú potrebujete realizovať. Okrem toho uvediete sumu finančných prostriedkov, ktorú máte k dispozícii na plánovaný projekt, termíny alebo časový harmonogram (kedy chcete projekt realizovať) a lokalitu vašej stavby. Systém vyhľadávania zhotoviteľov na platforme MojMojster je založený na odoslaní dopytov viacerým registrovaným zhotoviteľom, remeselníkom alebo dodávateľom, od ktorých následne dostanete spätné ponuky a referencie. 

    3. Overení zhotovitelia stavieb, remeselníci a dodávatelia 

    Pravdepodobne sa pýtate, ako na internete môžete zhodnotiť, či zhotoviteľ vykoná svoju prácu kvalitne a či je hodný vašej dôvery. Spoločnosti alebo remeselníkov, ktorých vám MojMojster navrhne, hodnotia a komentujú predchádzajúci používatelia platformy, ktorí s týmito zhotoviteľmi v minulosti spolupracovali. Hodnotenie založené na konkrétnych skúsenostiach viacerých používateľov alebo klientov poskytuje reálny a presný pohľad na kvalitu ich služieb a uľahčuje vám rozhodovanie. Hodnotenie zhotoviteľov zo strany užívateľov (investorov) po vykonaných prácach je dôvodom, prečo sa firmy aj remeselníci snažia podnikať poctivo, kvalitne a spoľahlivo. Zlé hodnotenie znamená zlú reklamu, ktorú nechce žiadny profesionál.

    4. Medzinárodné projekty platformy Daibau

    Rozšírenie podnikania v lokálnom prostredí je jednoduché, pretože dobré slovo sa šíri ako blesk prostredníctvom odporúčaní spokojných zákazníkov. Iná situácia je s akvizíciou projektov v zahraničí, ktorá sa najčastejšie deje prostredníctvom sprostredkovateľov, agentov alebo nejakých pochybných praktík. Medzinárodná platforma Daibau je prítomná na 12 trhoch po celom svete a v budúcnosti sa plánuje jej ďalšie rozšírenie.

    5. Daibau spája

    Okrem informácií a projektov umožňujeme aj vyhľadávanie pracovnej sily a v budúcnosti aj výmenu stavebných strojov a ďalších dôležitých informácií. Vytvárame komunitu všetkých, ktorí stavajú alebo svojimi službami kvalitne formujú európsky stavebný priestor.

    Zavolajte nám, ak sa chcete stať súčasťou medzinárodného príbehu platformy Daibau.com, v Slovinsku známej ako MojMojster!
    Odborný článok 705
    Autor: Daibau casopis

    Ako ste využili tieto informácie?


    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Architekt, architektúra?

    Máme 494 realizátorov v oblasti Architekt, architektúra:

    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    HĽADÁME V LOKALITE
    BEZ PROVÍZIÍ
    Máme 494 realizátorov v oblasti Architekt, architektúra
    8.7
    0

    Studio 26 - Ing. arch. Samuel Denis Tomko


    8.7
    0

    Metrostav Slovakia a.s.


    8.7
    0

    Beňuška topinka architekti, s.r.o.


    9.7
    0

    EURO-KP, s.r.o.


    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené