Pre oblasť

    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu cena

    Koľko stojí vŕtanie alebo rezanie betónu? Cena diamantového vŕtania závisí od priemeru vrtáka a realizátora. Diamantové vŕtanie stojí od 0,6 EUR/cm do 3,20 EUR, v závislosti od priemeru vŕtaného otvoru. Cena diamantového rezania sa líši v závislosti od povrchu rezania (podlaha, stena), materiálu, jeho hrúbky a poskytovateľa služby. Cena diamantového rezania tehál je okolo 29 až 59 EUR/m, v závislosti od hrúbky steny. Za rezanie asfaltu zaplatíte 5 až 7 EUR/m. Za prerezanie betónu rôznej hrúbky, približne 15 až 49 EUR/m. Rezanie železobetónu je o niečo drahšie a stojí v rozmedzí 18 až 53 EUR/m. Pri konečných cenách sa musia ešte zohľadniť prípadné doplatky napr. za rozloženie, resp. montáž stojana, vŕtanie alebo rezanie do stropu, vŕtanie pod určitým uhlom, rezanie priamo pozdĺž iných horizontálnych či vertikálnych bariér, vysávanie a odstraňovanie odpadových materiálov.

    Komu zveriť vŕtanie alebo rezanie betónu? Pošlite dopyt vhodným a ohodnoteným odborníkom na rezanie a vŕtanie betónu vo vašom okolí – zadarmo a nezáväzne! Stačí vyplniť formulár nižšie.

    Požiadajte o ponuku:
    Odošli dopyt

    Cena za jadrové vŕtanie do betónu alebo kameňa


    Cena za jadrové vŕtanie pre priemer otvoru 100 mm.

    1.00 €/cm

    VEĽMI NÍZKA CENA
    €/cm

    STREDNÁ CENA
    2.50 €/cm

    NAJVYŠŠIA CENA
    CHCEM PONUKU OD POSKYTOVATEĽOV

    OSTATNÉ CENY ZA Jadrové vŕtanie, rezanie betónu

    Vaše množstvo

    jednotka

    orientačná cena

    Vaša cena

    Cena diamantového rezania asfaltu

    Cena diamantového rezania asfaltu. Cena diamantového rezania asfaltu do hĺbky 10 cm je približne 5€/tm. Cena diamantového rezania asfaltu hĺbky 10-20 cm je približne 7€/tm.


    tm

    €/tm

    Cena diamantového rezania betónu v podlahe

    Cena diamantového rezania betónu do hĺbky 10 cm je približne 15€/tm. Cena diamantového rezania betónu hĺbky 10-20 cm je približne 35€/tm. Cena diamantového rezania betónu hĺbky 20-30 cm je približne 49€/tm.


    tm

    €/tm

    Cena diamantového rezania do tehlovej steny

    Cena diamantového rezania do steny z tehál. Cena diamantového rezania do tehlovej steny do hrúbky 20 cm je približne 29€/tm. Cena diamantového rezania do tehlovej steny hrúbky 20-30 cm je približne 44€/tm.


    tm

    €/tm

    Cena diamantového rezania vystuženého betónu v podlahe

    Cena diamantového rezania vystuženého betónu v podlahe. Cena diamantového rezania vystuženého betónu do hĺbky10 cm je približne 18€/tm. Cena diamantového rezania vystuženého betónu hĺbky 10-20 cm je približne 38€/tm. Cena diamantového rezania vystuženého betónu hĺbky 20-30 cm je približne 53€/tm.


    tm

    €/tm

    Cena za diamantové jadrové vŕtanie do tehlovej steny

    Cena za diamantové jadrové vŕtanie do tehlovej steny. Cena diamantového jadrového vŕtania pre priemer otvoru 150 mm.


    cm

    €/cm

    Cena za diamantové rezanie do betónovej steny

    Cena diamantového rezania do betónovej steny. Cena diamantového rezania betónu do hrúbky 20 cm je približne 39€/tm. Cena diamantového rezania betónu hrúbky 20-30 cm je približne 59€/tm.


    tm

    €/tm

    Cena za diamantové rezanie železobetónovej steny

    Cena diamantového rezania železobetónovej steny. Cena diamantového rezania železobetónovej steny do hrúbky 20 cm je približne 44€/tm.Cena diamantového rezania železobetónovej steny hrúbky 20-30 cm je približne 59€/tm.


    tm

    €/tm

    Cena za diamantové vŕtanie do betónu alebo kameňa fi 150 mm

    Cena diamantového vŕtania. Cena za diamantové vŕtanie pre priemer otvoru 150 mm.


    cm

    €/cm

    Cena za diamantové vŕtanie do betónu alebo kameňa fi 200 mm

    Cena diamantového vŕtania. Cena diamantového vŕtania s priemerom otvoru 200 mm.


    cm

    €/cm

    Cena za diamantové vŕtanie do betónu alebo kameňa fi 250 mm

    Cena diamantového vŕtania. Cena diamantového vŕtania pre priemer otvoru fi 250 mm.


    cm

    €/cm

    Diamantové vŕtanie do betónu alebo kameňa fi 300 mm

    Cena diamantového vŕtania. Cena diamantového vŕtania s priemerom otvoru 300 mm.


    cm

    €/cm

    SPOLU:
    Poslať dopyt >

    Ako ste využili tieto informácie?

    Rezanie a jadrové vŕtanie betónu - všetko, čo potrebujete vedieť

    1. Rezanie a jadrové vŕtanie betónu

    Pri moderných konštrukčných metódach je jadrové vŕtanie a rezanie do betónu a iných materiálov čoraz bežnejšie. Je mimoriadne dôležité, aby sme štrukturálne a vizuálne nepoškodili existujúce steny, podlahy a iné povrchy. Pri rezaní a vŕtaní povrchov diamantovými kotúčmi nedochádza k vibráciám a následnému praskaniu alebo inému poškodeniu existujúcich materiálov, čo znamená, že po rezaní nie sú potrebné reštaurátorské práce. Vhodnými strojmi dokážeme rezať a vŕtať okrem betónu aj ďalšie materiály ako železobetón, tehly, rôzne tehly atď. Práce je možné vykonávať suchým alebo mokrým spôsobom. V druhom prípade určité dýzy s vodou zabraňujú stúpaniu prachu, ktorý sa zhromažďuje v nádobe. Takto môže pracovné prostredie zostať čisté, ako aj povrchy v miestnosti.

    Pri rezaní a vŕtaní povrchov s diamantovými kotúčmi nedochádza k vibráciám a následnému praskaniu alebo inému poškodeniu existujúcich materiálov
    Pri rezaní a vŕtaní povrchov s diamantovými kotúčmi nedochádza k vibráciám a následnému praskaniu alebo inému poškodeniu existujúcich materiálov

    2. Prečo si najať odborníkov na jadrové vŕtanie a rezanie betónu?

    V procese veľkého stavebného projektu sú vyvŕtané tisíce dier. Vŕtaním a rezaním do betónu a iných materiálov vytvárame súvislé kanály pre inštaláciu rôznych inštalácií, ako sú vodovodné rozvody, odtoky, elektrické rozvody, telekomunikačné zariadenia atď. Jadrové vŕtanie a rezanie betónu je dôležitou súčasťou každého stavebného projektu, je preto lepšie nechať ho na dôveryhodného a kompetentného odborníka. Môže bezpečne pracovať aj na obmedzených a ťažko prístupných miestach, dokáže vŕtať a rezať veľmi tvrdé povrchy, a to predovšetkým bez toho, aby došlo k narušeniu štruktúrnej celistvosti betónu alebo susedných povrchov (predtým analyzovaný betón rozhodol, ktorá vŕtačka, píla je by sa mali používať).

    3. Vŕtanie s diamantovou hlavicou

    Takéto vŕtanie sa používa, keď sú potrebné presné kruhové rezy v materiáli. Otvory do priemeru 150 cm je možné vŕtať prakticky do akejkoľvek hĺbky. Vŕtanie sa vykonáva pomocou vŕtačky so špeciálnou diamantovou hlavicou, ktorá je špeciálne navrhnutá na ostrý výbrus v tvare kruhu, pri ktorom zostáva materiál vo vnútri kruhu (jadro) nepoškodený.

    Vŕtanie diamantovou hlavicou sa používa na výrobu drážok pre vodovodné, elektrické a všetky ďalšie inštalácie. Je to efektívna metóda na vŕtanie takmer všetkých hrúbok betónu a to aj tam, kde nie je možné použiť iné metódy. Diamantové vrtáky sa používajú na rôzne účely, a to buď tam, kde je potrebné uchovať jadro materiálu, alebo tam, kde je potrebné rýchle vŕtanie, pretože pri tomto type vŕtania sa odstráni oveľa menej materiálu ako pri vŕtaní štandardným vrtákom.

    Typické aplikácie zahŕňajú:

    Výroba podlahových vpustí

    Výroba splaškových kanalizácií

    Výroba kanalizačných prípojok

    Výroba drážok pre vykurovacie potrubia, chladiace a ventilačné zariadenia

    Výroba drážok pre káblové rozvody na inštaláciu telefónnych a elektrických zariadení a telekomunikačných zariadení a optických vlákien

    Tvorba otvorov pre ploty a kotvy

    Pomocou diamantového vrtáka môžeme vŕtať do všetkých druhov betónu, asfaltu, tehál, ocele a iných materiálov. Najčastejšie sú drážky vyvŕtané v zemi a stenách, ale je možné vŕtať aj do ďalších prvkov. Vŕtanie sa najčastejšie vykonáva kolmo na materiál, ale zariadenia je možné prispôsobiť aj na vŕtanie v iných uhloch.

    4. Diamantové rezanie betónu

    4.1 Rezanie podlahy

    Toto je najbežnejšia metóda rezania diamantom. Plochá píla má diamantový kotúč a môže ju obsluhovať jeden operátor. Bežne sa používa na rezanie na vodorovných povrchoch, ako sú podlahy, dilatačné škáry a chodníky. Rezanie je možné vykonať plynovou alebo elektrickou pílou bez výfukových plynov. Spravidla sa dá rezať do hĺbky 52 cm na jednej strane alebo 104 cm na oboch stranách.

    Rezanie diamantom je efektívny spôsob rezania kameniva. Je rýchly a presný, pretože umožňuje takmer bezproblémovo vykonávať ďalšie zmluvné práce.

    Typické aplikácie zahŕňajú:

    Rezanie železobetónových podláh

    Rezanie dilatačných a regulačných spojov

    Vytváranie kanálov

    Odstránenie poškodených častí chodníka.

    Čistenie a príprava prasklín podlahy na opravu

    Rezanie betónových stien

    4.2 Rezanie stien

    Stenová píla používa kruhový diamantový kotúč, ktorý je možné použiť na vertikálne a horizontálne rezy. Môže sa použiť aj na strmých svahoch, kde sa nedá bezpečne použiť plochá píla. Rezanie stien diamantovým kotúčom sa bežne používa na presné vyrezanie otvorov pre dvere, ventilačné jednotky a okná. Môže byť rezaný do hĺbky 52 cm na jednej strane alebo 104 cm na oboch stranách v interiéri aj exteriéri budovy. Píla je prenosná a ľahko použiteľná.

    Typické aplikácie zahŕňajú:

    Vytváranie plochých, hladkých otvorov v stenách, stropoch a podlahách

    Výroba otvorov podľa presných rozmerov pre inštaláciu (dvere, okná ...)

    5. Ručné rezanie betónu

    Ručná motorová píla alebo reťazová píla s diamantovým kotúčom sa používajú na vykonávanie malých rezov do betónu, tehál a iných materiálov. Jeho výhodou je prenosnosť, rýchlosť a dostupnosť na stavbách a pri demoláciách.

    Typické aplikácie zahŕňajú:

    Výroba potrubí pre inštaláciu elektrických, vodovodných, telekomunikačných a vykurovacích, chladiacich a ventilačných zariadení

    Robenie rezov do malých alebo ťažko dostupných oblastí

    Pílenie betónových rúr na požadovanú dĺžku

    Presné prerezávanie

    Rezanie škár a dilatačných škár a tesnenie

    6. Ako sa reže alebo vŕta betón?

    6.1 Postup pri vŕtaní do betónu

    Po určení presnej polohy otvoru je stroj správne nainštalovaný, najskôr sa pripevní k stojanu, potom sa pripevní celá konštrukcia a začne sa vŕtanie. Vŕtačka je zvyčajne kolmá na povrch a stroj je možné nastaviť aj na vŕtanie v uhle až 45 stupňov. Pri vŕtaní malých podlahových otvorov na hladkých povrchoch je možné stroj pripevniť aj na podtlak. Pri menších zásahoch sa najčastejšie používa elektrická ručná korunková vŕtačka a pri väčších priemeroch hydraulický stroj.

    6.2 Proces rezania betónu

    Pre väčšie výrezy pre steny a väčšiu hrúbku betónu sa najčastejšie používa hydraulická píla na steny. Na svoju činnosť potrebujeme trojfázový elektrický prúd, pretože je napájaný elektrickým generátorom. Pri menších zásahoch sa na rezanie betónu, tehál, kameňa a iných materiálov používa ručná hydraulická píla. U oboch strojov je možné rezať do betónových prekladov, stien, stropov, podláh a iných povrchov. Proces diamantového rezania betónu prebieha v nasledujúcom poradí: pred začatím prác sa vykoná dôkladná kontrola na mieste. Spôsob práce vo veľkej miere závisí od toho, či sa jedná o bytový dom, obchodné priestory alebo budú práce prebiehať na stavenisku. Keď sme správne chránili vnútorné povrchy polyvinylom a inými izolačnými materiálmi, začína sa s prácami. Počas prevádzky je píla chladená vodou odvádzanou priemyselným vysávačom. Po vykonaní rezu musí byť povrch rezu zo stavby odstránený. Ak je rez menší, robí sa to pomocou oceľového opletenia a v prípade väčšej hmoty materiálu s reťazovou kladkou pre veľké zaťaženie. V závislosti od spôsobu, akým máme možnosť odstrániť alebo odstrániť odpadový materiál (ak sú otvory na odstránenie malé), musí byť povrch tiež rozrezaný na niekoľko kusov. Odstránený materiál sa potom odvezie na príslušnú skládku.

    daibau.sk, pomôžeme Vám s odhadom investície a výberom dodávateľa pre Váš Dom



    CHCEM PONUKU OD POSKYTOVATEĽOV
    Posledné zverejnené dopyty

    Staré kovové zárubne vypiliť - 10 ks a pripraviť omietku

    Potrebujem vypiliť staré kovové zárubne - 10 ks a pripraviť omietku na nasadenie nových obložkovych zarubní. Fotky v prílohe. 1350 € do 2250 €

    ........

    Vrtanie do železobetónu

    Potrebujem vyvrtať 3×75 a4×130 diery. 450 € do 750 €

    ........

    Vyrezanie dverneho otvoru do zelezobetonu

    Potrebujeme majstra pre vyrezanie dverneho otvoru 172x206cm do panelu v obyvanej bytovke v KNM. Panel je hruby 15cm. Byt v celkovej rekonstrukcii, voda aj 230V k dispozicii. Bytovka disponuje vytahom. 450 € do 750 €

    ........

    CHCEM PONUKU OD POSKYTOVATEĽOV





    Cena, Vyvrtanie diery 150mm do tehly, dlzka 50cm, Hviezdoslavov, 1 ks
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Šamorín

    270 € do 450 €

    Cena, Navŕtanie dvoch dier do vystuženého betónu, 2 kus
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Námestovo

    270 € do 450 €

    Cena, Montáž digestora, vyvŕtanie a montáž odsávacej rúry, obklad steny., 80 cm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Martin

    630 € do 1050 €

    Cena, Vyrezat dvere do panelu hrubky cca 20 cm, 1x
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Fiľakovo

    450 € do 750 €

    Cena, Jadrové vrtanie cca 130mm cez veniec a dosku, 5ks
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Miloslavov

    450 € do 750 €

    Cena, Jadrove vrtanie Šahy, otvor pre odpadovu ruru 110 mm 1,5m z poschodia do pivnice + otvory pre privod teplej a studenej vody z pivnice na poschodie.
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Šahy

    450 € do 750 €

    Cena, Vyvrtat 8 dier do železobetonu, na zavesenie hrazdy, 8 ks
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Bratislava

    540 € do 900 €

    Cena, Vyrezanie otvoru do stropu, 4 m2
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Spišská Nová Ves

    540 € do 900 €

    Cena, Vyrezat pravouhly trojuholnikovy otvor do vodotesneho zelezobetonu., 6.7 metra
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Súľov-Hradná

    540 € do 900 €

    Cena, Vyrezať otvory do ytongu a odrezať pár stien, Po popise
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Žilina

    1350 € do 2250 €

    Cena, Vyrezanie drazky pre kablovu chranicku priemer 30mm + zabetonovanie., max. 20m rezania
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Brezová pod Bradlom

    2700 € do 4500 €

    Cena, Rozšíriť dvere do kuchyne v paneláku, horizontálne cca 60 cm, vertikálne cca 190 cm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Bratislava

    450 € do 750 €

    Cena, Zväčšiť otvory v panelovom byte v Prešove, 4 otvory na výšku 203 cm, a jeden otvor na 88x203 cm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Prešov

    900 € do 1500 €

    Cena, Jadrové vŕtanie do betónu, 3 otvory priemer cca 2 x11cm a 1x 8 cm,hrubka steny 15 cm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Detva

    450 € do 750 €

    Cena, Vyvedenie digestora, 3.5m
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Galanta

    900 € do 1500 €

    Cena, Jadrove vrtanie, 2x 180mm + 15x 75mm, priečky 12x75mm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Prievidza

    2250 € do 3750 €

    Cena, Rezanie panelovej steny hrúbky 6cm (340x260cm) a dvoch malých priečok, 12,87 m2
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Martin

    1350 € do 2250 €

    Cena, Vyrezat pult v kúpeľni, je betónový., Cca 0.5 az 1 m2
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Žilina

    270 € do 450 €

    Cena, Zrezanie železobetonoveho oporného múru, Hrúbka 30 cm, dĺžka 470 cm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Turčianske Kľačany

    2250 € do 3750 €

    Cena, Jadrové vrtanie priemer 100mm hlbka 2×600mm., hlbka 2×600mm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Borša

    450 € do 750 €

    Cena, Vyvedenie digestora, Po popise
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Slovany

    900 € do 1500 €

    Cena, Zväčšenie otvoru na dvere, 8m
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Košice

    270 € do 450 €

    Cena, Vyvŕtať dieru v stene 225 mm v betóne, 1 ks
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Galanta

    360 € do 600 €

    Cena, Vyrezanie drážky do exteriérovej betónovej podlahy, 3x8x600cm (šxvxd)
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Nová Baňa

    270 € do 450 €

    Cena, Podvrtat 2x cestu(elektrika,voda), 2x cca4m
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Tvrdošovce

    1800 € do 3000 €

    Cena, Rozrezať betonovú plochu, 9 m2
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Bytča

    630 € do 1050 €

    Cena, Zvacsenie otoru z 700 na 800 mm, 10 cm x 2 000 cm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Bratislava

    585 € do 975 €

    Cena, 6 ks rekuperacnych decentralizovaných jednotiek, cca 6ks po 50 m3
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Liptovské Sliače

    10800 € do 18000 €

    Cena, Vyřezat do betonu dvoje dveře, tlouštka betonu 150mm, 210x80 cm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Demänovská Dolina

    630 € do 1050 €

    Cena, Odrezat a presunut betonovy murik, 5x0,4x0,4 m3
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Piešťany

    2340 € do 3900 €

    Cena, Realizácia 6 ks 30x30 cm otvorov do betónovej plochy, 6 ks 30x30 cm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Trenčianske Stankovce

    2700 € do 4500 €

    Cena, Prevrtat priecku 60cm na plynovu pec, 1 ks
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Nová Baňa

    270 € do 450 €

    Cena, Vyrezat servisný otvor do steny, 0,5
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Bratislava

    720 € do 1200 €

    Cena, Vyrezať otvor do tehly pre digestor, 125 mm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Michal na Ostrove

    180 € do 300 €

    Cena, Otvor v betone 150 mm dĺ. 700 mm, priemer 150 mm, dĺ. vrtu 700mm
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Liptovská Teplička

    900 € do 1500 €

    Cena, Omalovanie a murovanie, 6 x 4 m
    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu, Brodno

    450 € do 750 €



    Hľadáte dobrých realizátorov v oblasti Jadrové vŕtanie, rezanie betónu?
    Nápady na usporiadanie domu

    Časopis s čerstvými nápadmi a radami našich autorov na usporiadanie Vášho obytného priestoru.

    Jadrové vŕtanie, rezanie betónu cenník

    Vyžiadajte si od firiem nezaväzujúcu ponuku

    457+ SPOLOČNOSŤAMI PRE Jadrové vŕtanie, rezanie betónu
    BEZPLATNÁ SLUŽBA
    BEZ PROVÍZIÍ
    ZÍSKAJ PONUKU
    Podmienky používania I Politika súkromia I Informácie o cookies I Impressum
    © 2023 Daibau, všetky práva vyhradené